Evita Bakken Sandvær (t.v.) og Karen Søreng. Foto: YSN

Evita Bakken Sandvær (t.v.) og Karen Søreng. Foto: YSN

YSN etablerer avdeling i Nordland

På bakgrunn av sterk vekst i medlemstallet og en større andel medlemmer i nord, åpner Yngres Stålnettverk (YSN) avdeling i Nordland. Karen Søreng innstilles som YSNs første regionleder.

– Det er både spennende og en stor glede å få tillit som regionleder for YSN Nordland. Jeg ser frem til å utvikle stålnettverket nordover samt møte nye mennesker fra hele landet, sier Karen Søreng i en pressemelding.

Til å bistå med regionledervervet får Søreng med seg sin kollega Evita Bakken Sandvær.

– Som ung og ny i stålindustrien ser jeg uten tvil verdien av å være inkludert i et nettverk med likesinnede stålinteresserte. Jeg gleder meg til å bidra i arbeidet med å etablere og utvikle YSN Nordland, sier Evita Bakken Sandvær i meldingen.

Yngres Stålnettverk er en del av Norsk Stålforbund og landets største nettverk for unge stålinteresserte. I løpet av høsten 2022 har interessen for nettverket vært over all forventning, og målet om ekspansjon ut av Oslo er blitt realisert.

– Vi ser frem til å realisere utvidelsen og gleder oss til å bli enda bedre kjent med våre medlemmer i nord. Med dette blir det smidigere for alle interesserte å ta del i landets største organisasjon for unge i stålindustrien, sier Aleksander Lundeland, leder i YSN og prosjektleder i Nordic Steel Group.

'Karen Søreng er til daglig logistikkoordinator i Celsa Armeringsstål.