– Vi har gjort en betydelig investering i maskinparken vår for å kunne betjene flere kunder i proff- og privatmarkedet, sier daglig leder Rino Bråten i XL Utleie.

XL Utleie etablerer ny avdeling i Ås

Utleieselskapet XL Utleie vokser og etablerer seg i Ås.

XL Utleie, som leverer utleieutstyr til bygg og anlegg, industri, offentlig sektor og private, har hovedkontor i Fredrikstad. Nå etablerer selskapet seg på Korsegården i Ås.

– Vi får stadig flere kunder i Follo og Stor-Oslo, derfor var det naturlig å etablere seg i Ås, sier daglig leder Rino Bråten i en pressemelding.

XL Utleie har flyttet inn i et bygg som tidligere huset Statens vegvesen like ved E6.

– Vi har lyttet til kundene våre når vi har plassert oss her. Disse lokalene ligger lett tilgjengelig fra de fleste kanter, sier Bråten.

På avdelingen i Ås vil XL Utleie drive med utleie av lifter, teleskoptrucker, gravemaskiner, mindre maskiner som fliskuttere, betongsager, vibroplater og piggmaskiner fra kjente leverandører.

– Vi har gjort en betydelig investering i maskinparken vår for å kunne forsyne både proffmarkedet og privatkunder, opplyser Bråten.

XL Utleie holder også kurs for bygg og anleggsbransjen på personløfter, truck og teleskoptruck og vil også tilby disse kursene ved avdelingen i Ås eller der hvor kundene ønsker.