22 leverandører stod for et omfattende faglig program, her representert ved Moelven WoodStore sportslige opplevelser i kollen ble toppet med 3 seiere den siste helga.Bandet After Beach traff sitt publikum med kjente rockelåter

XL-BYGG samlet 600 til mestermøte

Totalt 600 profesjonelle kunder av XL-BYGG besøkte Oslo under VM i skiskyting. Fagmesse kombinert med store idrettsøyeblikk stod på agendaen under hele VM-perioden.

Det er ingen liten logistikkoperasjon XL-BYGG ga seg i kast med når de bestemte seg for å samle et bredt utvalg av XL-BYGG butikkenes proffkunder til Mestermøte 2016 sentralt i Oslo i forbindelse med VM i skiskyting 2016.

Deltagere fra stort sett alle landets fylker ble jevnt fordelt ut over mesterskapsperioden, og presentert for en rikholdig meny. 22 av XL-BYGG sine leverandører sørget for faglig oppdatering, mens XL-BYGG sine representanter på startstrek i Holmenkollen, Ole Einar og Johannes, sørget for et unikt idrettslig tilsnitt til arrangementet.

Kveldsprogrammene inneholdt leverandørkåringer, komikk, rock’n roll og ikke minst nasjonalsanger på Medal Plaza.

- At så mange av våre proffkunder kunne ta del i VM festen, og samtidig bli faglig oppdatert var en mulighet vi ikke kunne la gå fra oss. Vi har høstet godord om arrangementet hele veien, bare så synd at en VM periode ikke kan vare evig, uttaler mestermøtegeneral Arve Oldertrøen i en sluttkommentar.