XL-Bygg åpner fire butikker på samme dag

Torsdag 3. april åpner XL-Bygg fire nye butikker og styrker dermed sin posisjon ytterligere både i Sør-Norge og Nord-Norge.

I januar åpnet XL-Bygg Lesja som den første i år. XL-Bygg er Skandinavias største byggevarekjede med over 300 butikker i Norge, Sverige og Danmark. I Norge har kjeden de tre siste årene hatt et jevnt tilsig av nye butikker. Stadig flere eiere og drivere ønsker å fokusere på kjerneområdene for byggevarehandelen, trelast og tyngre byggevarer.

Disse 4 byggevarehusene har åpning i XL-BYGG profil torsdag 3. april 2014:

XL-Bygg Lofoten

Bedriften er etablert på Leknes i Lofoten og er klar markedsleder. De har et fullsortiments byggevarehus og har forut for åpningen foretatt en omfattende modernisering av selve butikken. XL-BYGG Lofoten inngår i Ballstad-gruppen, og har inntil årsskiftet vært medlem i Byggmakker.

XL-Bygg Vikersund

Tidligere Vikersund Bygg og Trelast på Vikersund har inngått i VSN-gruppen som ble overtatt av XL-Bygg Eggedal Sag i januar i år. Anlegget fremstår etter omprofilering og ombygging av butikken som en innbydende faghandel innen trelast og byggevarer. Butikken var tidligere profilert Trend.

XL-Bygg Sigdal

På Prestfoss har tidligere Sigdal Jern og Bygg gjennom VSN-gruppen også skiftet kjedetilknytning fra Trend til XL-BYGG. Anlegget er til åpningen omprofilert og tilpasset XL-BYGG sin tydelige og delikate butikkprofil.

XL-Bygg Noresund

Noresund ligger i likhet med Vikersund og Sigdal i Buskerud fylke. Her var også tidligere Noresund Bygg og Trelast en av 3 bedrifter i VSN-gruppen og tilsluttet Trend-kjeden. XL-BYGG Eggedal Sag vil etter dette ha 5 butikker og omsette for i overkant av 130 mil.