Foto: Martin Haagensen/WSP
Foto: Martin Haagensen/WSP

WSP ansetter fire til banesatsing

WSPs Nordic Rail Advisory-avdeling ble etablert i fjor, og nå har de ansatt fire personer som skal utgjøre det norske kjerneteamet.

WSP Nordic Rail Advisory etablerte seg i Norge på bakgrunn av store oppdrag for Norske Tog og Jernbanedirektoratet samt en rekke rammeavtaler. WSPs dedikerte avdeling for strategisk jernbanerådgivning i Norge består nå av leder Ludvig Hambro, og med seg har han nå fått de strategiske rådgiverne Lene Jahnsen, Mads Berg, Sindre Lid og Erlend Dysvik, opplyser selskapet i en pressemelding.

– Dette laget har erfaringen, kompetansen og engasjementet som skal til for å skape de aller beste baneløsningene i tiden som kommer. Sammen skal vi gjøre toget til en vinner, sier Ludvig Hambro, leder for WSP Rail Advisory i Norge i meldingen.

WSP Nordic Rail Advisory arbeider allerede i sentrale roller hos Norske Tog, utfører mulighetsstudie av lokaltog i Grenland og gjør prisanalyse og prosessledelse for flere prosjekter hos Ruter.

– Alle rådgiverne har erfaring med å jobbe på et premissgivende og strategisk nivå. Med bakgrunn fra både departement, direktorat, infrastruktureier og operatørsiden har de solid innsikt i hvordan sektoren bør utvikle seg videre. Det holistiske perspektivet gir et spennende utgangspunkt for oppdragene vi står ovenfor i tiden som kommer, sier Hambro.