Vegard Moen og Preben Moen. Foto: Nordbohus
Vegard Moen og Preben Moen. Foto: Nordbohus

Woodworks starter opp Nordbohus Indre Østfold

Spydeberg-selskapet blir nå en del av husforhandlerkjeden.

– Vi er veldig glade for å bli med på laget til Nordbohus. Boligene deres er helt i vår stil og selskapet er noe vi lenge har ønsket å være en del av, sier salgssjef Preben Moen i Nordbohus Indre Østfold, via en pressemelding.

Selskapet har i dag ni ansatte og holder til i Spydeberg sentrum. I flere generasjoner har håndverksbedriften bygget hus i Indre Østfold.

Det var i 1977 Jan Vidar Moen startet opp Entreprenør Jan Vidar Moen. Etter hvert tok sønnen Vegard Moen over som daglig leder i selskapet. I dag er det Vegards sønn Preben Moen som skal være salgssjef i Nordbohus Indre Østfold.

– Vi har lenge vært oppmerksomme på Nordbohus sine flotte boliger. Her finnes det boligmodeller for enhver smak og du får kvalitet i hver minste detalj. Vi merker allerede at lokalbefolkningen har veldig trua – endelig er Nordbohus i Indre Østfold, sier Preben Moen.

Salgs- og markedssjef i Nordbohus, Christian Heger, er glad for å være på plass i Indre Østfold.

– Woodworks er en lokal bauta med lang historie og en seriøs håndverksbedrift som kjenner sitt lokalområde godt. Vi gleder oss skikkelig til samarbeidet og er trygge på at Nordbohus Indre Østfold vil levere flotte boliger som østfoldingene ønsker seg, sier Heger i meldingen.