Welfler ny logistikkdirektør i Isola

Steffen-André Welfler er tiltrådt som ny logistikkdirektør i Isola-konsernet.

Welfler kommer fra stillingen som Logistikkdirektør hos Komplett Group i Sandefjord. I nett-handelsselskapet Komplett har han i 6 år hatt ansvar for selskapets nordiske logistikk-funksjoner. Før Komplett har Welfler i mer enn 10 år hatt ulike lederstillinger innen logistikk i Tine-konsernet.

I Isola vil Welfler ha konsernansvar for integrasjon og effektivisering av logistikkfunksjonene på tvers av land og produksjonsenheter. Dette innbefatter innkjøp fra partnere og leverandører, inngående og utgående transport fra Isola’s 5 fabrikker, ordrekontor, lager i Norge, Sverige og Tsjekkia, samt overordnet ansvar for konsernfelles ERP-system.

- Steffen-André har bred ledererfaring fra noen av Norges fremste logistikkmiljøer, og har samarbeidet tett med eksterne leverandører og kunder i sin karriere. Han har solid bakgrunn fra målrettet og tverrfaglig arbeid, og har ledet mange omfattende prosjekter. Vi gleder oss til samarbeidet med ham, sier adm. dir. Bjørnar Gulliksen i Isola.

- Isola er en norskeid bedrift i god fremgang, hvor utvikling av løsninger for fuktbeskyttelse og energi-effektivitet har høyt fokus. Jeg ser frem til å være en del av lederteamet. Vi kommer til å sette kunden i sentrum, og vil arbeide for ytterligere å styrke leveringspresisjon, effektivisere arbeidsprosesser samt korte ned ledetider, sier Welfler.