Gå inn på hage.no's facebook-side og bli med i konkurransen om gratisbilletter til Hagemessen på Lillestrøm.

Vinn gratisbilletter til Hagemessen

Helgen 20-22. april er det duket for årets store happening for hagefolket, nemlig Hagemessen på Lillestrøm. Delta i vår uhøytidelige konkurranse og vinn gratis billetter.

Hage.no har 20 billetter som vi gjerne vil dele med leserne. Hagemessen går av stabelen på Norges Varemesse på Lillestrøm og trakk i fjor over 20 000 publikummere.

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å gå inn på hage.no's facebookside, legge igjen en kommentar eller dele en eller flere av artiklene.

Legg igjen din kommentar på vår facebook-side her.

På facebook-siden publiserer hage.no fortløpende nyhetsartikler, tips og råd. I disse dager er det naturlig nok mye aktuelt stoff om Hagemessen, som nærmer seg med stormskritt.

Når du har delt den artikkelen du liker, send navn og adresse til sb@bygg.no. Skriv "Messebilletter" i emnefeltet. Da er du med i konkurransen og trekningen av gratisbilletter til messen.

Vi trekker ut ti vinnere à to billetter. Billettene er elektroniske og sendes med e-post, derfor er det viktig at du sender beskjed om din deltakelse på epost til adressen over.

Siste frist for deltakelse er fredag 13. april. Lykke til!

Bli med på hagequiz!
Delta gjerne i hage.no's store quiz, som starter 12. april og går ut mai. Du kan vinne flotte premier: Hagebøker, hageredskaper og hageutstyr.

Hagemessen 2018 arrangeres 20-22. april. Foto: Svanhild Blakstad