Vil du lede vår satsing på arealplan og miljø?

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeTelemark
StedSeljord
Søknadsfrist31.01.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber vi på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. D u møter ti faglig sterke og engasjerte kolleger som jobber med arealplanlegging, landskapsarkitektur, vann- og miljøanalyser og noe geomatikk/GIS. Nå ser vi etter en dyktig gruppeleder som kan ta ressursplanleggingen og strukturen i våre prosjekter til et nytt nivå. Gruppen arbeider mye med kunder og prosjekter i tidligfase, og vi utarbeider spesifikke tyngre analyser.

Hos oss vil du utvikle deg. Areal- og miljø gruppen i Seljord er viktig for regionen, og det er absolutt en fordel om du har et sterkt lokalt engasjement. Dine nye kolleger er selvstendige og holder et faglig nivå som gjør dem ettertraktet også utenfor regionen. Som gruppeleder har du resultatansvar og en viktig oppgave med å forvalte og etablere nye kundekontakter og utnytte kommersielle muligheter i markedet. Du blir også en drivkraft for gruppens faglige utvikling, ikke minst når det gjelder å utnytte digitale verktøy.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Du skaper forutsigbarhet og lønnsomhet i gruppen.
  • Du legger til rette for å videreutvikle det gode samholdet og det gode arbeidsmiljøet i gruppen.
  • Du administrerer, skaper struktur og styrer ressursbruken i gruppen.

Dette kan du

  • Du er utdannet siv.ing/ingeniør eller tilsvarende og har erfaring med ledelse.
  • Du ser verdien av å utvikle mennesker gjennom delegering, ansvarliggjøring og veiledning.
  • Du er på hugget når du ser muligheter og tar tak når du ser problemer i emning.
  • Du bygger nyttige nettverk og bruker dem for å nå dine mål.
  • Du kommuniserer godt, både skriftlig og muntlig.

Kontaktpersoner:

Tore Øverås

Regionleder Telemark

tore.overas@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: