Vil du lede vår Kraftnettgruppe?

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Sweco former fremtidens byer og samfunn. Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist20.02.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som gruppeleder for kraftnetts anlegg blir du en viktig ressurs for å ta vårt engasjement i kraftbransjen videre. I gruppen din vil du møte femten dyktige og motiverte medarbeidere som håndterer de fleste fagfelt innen kraftnett, og jobber tett med kolleger over hele landet. I tillegg til lederansvaret, vil du ta del i varierte og tverrfaglige oppdrag som vi utfører for private og større regionale aktører i tillegg til internasjonale kunder.

Hos oss vil du utvikle deg. Som leder og prosjektmedarbeider vil du få en variert arbeidsdag. I tillegg til å være en faglig ressurs, vil du ha ansvar for markedsarbeid, prosjektgjennomføring og økonomi. Vi har god tilgang på spennende prosjekter som omfatter utredninger, rehabilitering og nybygg av transformatorstasjoner og kraftlinjer prosjket. I tillegg er prediktivt vedlikehold og digitalisering for nye satsingsområder.

I tillegg vil du delta i elektrifisering av transportsektoren, nye energiformer etc.

Dine arbeidsoppgaver

 • Du har resultatansvar og personalansvar for gruppen som jobber med transformatorstasjoner, transmisjonsanlegg, linje og kabelanlegg i tillegg til kontrollanlegg, koblingsanlegg, transformatorer og BIG Data innen Nettanlegg
 • Du vil kunne jobbe opp mot 30% på prosjekter, fra utvikling av design og utarbeidelse av anbudsdokumenter, til kvalitetssikring av gruppens arbeid, i det siste ligger det eierstyring i prosjektene på gruppen.
 • Du vil delta i tilbuds- og markedsarbeid.
 • Du vil være tett på markedet og følge opp kunder.
 • Du vil kunne være prosjektleder på enkelte prosjekt
 • Du vil være prosjekteier på de fleste større prosjekt på din gruppe

Dette kan du

 • Du er utdannet ingeniør eller sivilingeniør innen elkraft og du har minimum 4-5 års erfaring.
 • Du har allsidig erfaring som leder, prosjektleder, konstruktør, anleggsleder eller byggeleder.
 • Det er en fordel om du har arbeidet i nettselskap, entreprenørfirma eller som rådgiver.
 • Du har god økonomisk forståelse av prosjekteringsvirksomheter.
 • Du har gode kundeforbindelser som du ønsker å jobbe videre med og du er sulten på å vinne flere.

Kontaktpersoner:

Børre Helgesen

Regionleder

911 85 022

borre.helgesen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: