Greif Sæther (f.v.), Håvard Hildrum, Daniel Vibstad og Sindre Vibstad.

Vibstad VVS blir en del av FLOW Group

Vibstad VVS AS i Namsos blir en del av FLOW Group, med hovedansvar for markedet i Namsos og omegn.

Selskapet har frem til nå vært medlem i VVS Eksperten.

– Vi har med spenning fulgt prosessen som FLOW Group har startet, og vi har hatt en konstruktiv og tett dialog med FLOW Trøndelag VVS som vi kjenner godt fra tidligere. Markedet og kundene er i merkbar endring, og vi som leverandør av våre tjenester må tilpasse oss en ny hverdag med andre type virkemidler, samarbeidsformer og konkurransefortrinn enn tidligere, derfor er FLOW Group, med sin strategi og sitt konsept, en perfekt partner for oss, sier Daniel Vibstad, daglig leder i Vibstad VVS AS, i en pressemelding.

– Som FLOW Business Partner vil vi fortsatt være et lokaleid og selvstendig selskap, men vi tar del i de profesjonaliseringsinitiativene som FLOW Group utvikler og iverksetter, og blir knyttet tett sammen med de andre partnerne i et forpliktende samarbeid til det beste for våre kunder, våre ansatte og vår virksomhet, sier Vibstad.

FLOW Trøndelag VVS, ved Greif Sæther og Håvard Hildrum er godt fornøyd med å få med Vibstad VVS AS inn i FLOW Group, og mener selskapet passer godt inn i den ekspansjonsplanen FLOW Group har i Norge.

– Vi er spesielt fornøyd med å knytte til oss en partner som sammen med oss kan bidra til vekst i vår region. Det blir ikke aktuelt å ta inn flere rør selskaper i FLOW Group i Namsos og omegn, all vår vekst i dette geografiske området innen rør skal skje gjennom Vibstad VVS AS, sier daglig leder i FLOW Group Mads Meisingset.