Lars Marius Bråten og Lasse Stavdal. Foto: Ventistål

Ventistål og Halton styrker samarbeidet

Hele sortimentet av Haltons lufttekniske produkter og systemer rettet mot kommersielle og offentlige bygninger vil nå bli tilgjengelig gjennom Ventiståls distribusjonsnett i Norge.

- Tilbudet dekker tilluft/avkast, VAV og kjølebafler, samt brannspjeld og styring, heter det i en pressemelding.

- Vi er glade for å forbedre tilgjengeligheten til hele spekteret av våre produkter og systemer gjennom Ventistål sitt brede kundeservicenettverk i Norge. Vi har også langsiktig positiv erfaring i samarbeid med selskapet, og jeg er trygg på at å ta dette videre, vil hjelpe oss til å øke Haltons markedsandel, sier direktør for Halton Buildings Segment Anu Saxén i meldingen.

To av Haltons ressurser vil fra samme dato tre inn i Ventiståls rekker. Lasse Stavdal og Lars Marius Bråten skal forsterke denne avdelingen hos Ventistål.

Begge har lang fartstid og kjenner både markedet og Ventistål godt.

- Jeg er takknemlig og motivert for tilliten som blir vist, og det blir en spennende reise å være med på når Ventistål styrker seg enda mer inn i ventilasjonsmarkedet. Både Ventistål og jeg kjenner hverandre godt, og sammen skal vi være med på å skape mye spennende fremover, sier Lasse Stavdal.