Veiplanlegger

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde
Søknadsfrist04.03.2019

Vil du gjøre Norge mer framkommelig?

I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine.

Du får ta ansvar i spennende prosjekter. Vi gir jevnlig oppfølging, slik at du lykkes med dine karrierevalg og arbeidsprestasjoner.

Vi vet du er flink

Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i et bredt tverrfaglig miljø som jobber tett sammen. Arbeidsmiljøet er hyggelig og motiverende - vi legger vekt på ansvarlighet, kompetanse og gode relasjoner. Arbeidsdagene dine vil være varierte, og du vil ha en viktig rolle i Sweco, blant annet som fagansvarlig på tverrfaglige prosjekter.

Hos oss vil du utvikle deg. Vi et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og bredt fagfelt. Ditt engasjement vil bidra til å utvikle fagområdet - både når det gjelder verktøy og arbeidsprosesser. Du er en god samarbeidspartner i komplekse prosjekter, der du jobber strukturert for å nå målene dine. Du fokuserer på kundens behov og har gjerne et godt nettverk i bransjen. Vi leter i utgangspunktet etter deg som har god erfaring i bransjen, men oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Som del av Swecos samferdselsavdeling vil du vokse både faglig og personlig - og få muligheten til å påta deg prosjektlederansvar når du er klar for det

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak bestå av veiprosjektering og utvikling av samordningsmodeller og 3D-modeller. Du vil bidra til å videreutvikle Swecos tjenester og kundeforhold innen veifaget, med spesielt fokus på entreprenørbransjen.

Dette kan du:

  • Du har bachelor eller mastergrad innenfor et relevant fagområde.
  • Du har minimum 2 års arbeidserfaring fra offentlig eller privat virksomhet.
  • Du har god kjennskap til og behersker prosjektering med Autocad/Novapoint. Det er også en fordel om du er kjent med Gemini og InfraWorks, men dette er ikke nødvendig.
  • Du har god kjennskap til G-prog og beskrivelse etter prosesskoden og Norsk Standard og prosjektering etter Statens Vegvesens normaler.
  • Du behersker norsk skriftlig og muntlig og har god fremstillingsevne.

Kontaktpersoner:

Jan Gunnar Simonhjell

Avdelingsleder

975 523 34

Søk stilling

Vis flere stillinger: