Vegplanlegger

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist18.02.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring som vegplanlegger i en stilling hvor du kan bidra til å utvikle Rambøll videre gjennom store og små prosjekt for både offentlige og private aktører. For denne rollen trenger du samarbeidsegenskaper, evnen til å tenke helhetlig og kjennskap til de viktigste prosjekteringsverktøy som blant annet Novapoint. Er du vår nye Vegplanlegger? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for Areal og samferdsel

Som vår nye Vegplanlegger blir du en del av seksjon Veg som i dag har 11 ansatte og ønsker å bli flere. Seksjonen er del av en avdeling på 30 med et veldig godt arbeidsmiljø, fin spredning i alder og kjønn og dyktige medarbeidere som er opptatt av å utvikle gode løsninger i samarbeid med kollegaer og kunder. Vi jobber nå med mange spennende oppdrag og ser etter deg som har relevant erfaring og liker å jobbe i flerfaglige team.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Gjennomføring av små og store flerfaglige prosjekt
  • Sikre god koordinering og bidra til en sikker, rask og målrettet gjennomføring
  • Delta i markeds- og tilbudsarbeid
  • Delta i vårt utviklingsarbeid og bidra til å utvikle seksjonens fagmiljø

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Utdanning som sivilingeniør/ingeniør
  • Erfaring fra konsulent, utbygger, entreprenør eller offentlig virksomhet
  • Erfaring med modellbasert planlegging og prosjektering
  • Kjennskap til/kunnskap om regulerings- og byggeplanarbeid, relevante regelverk og håndbøker

I denne rollen vil det være en fordel om du også har interesse for oppdragsledelse, kundekontakt og å bidra til å utvikle våre yngre medarbeidere.

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3000 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 18.02.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt avdelingsleder Monica Buran, tlf +47 917 96 209, monica.buran@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: