Vegplanlegger

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!

FirmaRambøll
FylkeTelemark
StedSkien
Søknadsfrist13.01.2019

Rambøll søker flere senior vegplanleggere

Divisjon Veg har vegseksjoner i Oslo, Drammen, Skien, Tønsberg, Bergen, Lillehammer, Trondheim og Alta. Vi har stor portefølje og ønsker oss flere senior kollegaer som kan bidra både med kompetansehevende erfaringsutveksling og godt sosialt samspill.

Alle våre kontor har kompetente tverrfaglige konsulentmiljø som påtar seg store og små samfunns- og samferdselsoppdrag.

Om stillingene

 • Planlegging av motorveger/veger/gater/plasser etc.
 • Oppdragsledelse for store og små tverrfaglige prosjekter
 • Kundeoppfølging
 • Sikre prosjektenes lønnsomhet gjennom kostnadsoppfølging og kontraktsikring
 • Delta i tilbudsarbeid
 • Bidra i vårt utviklingsarbeid
 • Delta i og lede flerfaglig team

Hvem søker vi

Du har erfaring som vegplanlegger og lyst på nye utfordringer. Vi ser etter deg som liker å ta i et tak, tar ansvar og trives med høyt tempo, men som også kan sette deg ned midt i det mest hektiske og bidra til et godt og kreativt miljø. Du ønsker å planlegge gode samferdselsanlegg, være oppdragsleder for flerfaglige prosjekt, og delta i tilbudsarbeid. Du har en positiv holdning til at oppgavene er ulike, noe er gøy, noe er krevende, og noe er standardoppgaver. I tillegg er det viktig at du er en trygg støttespiller for de yngre, og vil delta aktivt i avdelingens videreutvikling. Du må ha evnen til å jobbe i flerfaglige team, og ha interesse for oppdragsledelse og kundekontakt. Synes du at denne beskrivelsen passer på deg, så passer du for oss, og vi for deg.

Kompetansebehov

Vi søker deg som har utdanning som sivilingeniør/ingeniør eller tilsvarende og som har erfaring fra veg-/baneplanlegging og prosjektering av samferdselsoppdrag. Du bør ha ledet prosjektgrupper, og gjerne ha erfaring med aktiv kontakt med kunder. Vi ser for oss at den ideelle kandidaten har:

 • Utdanning som sivilingeniør/ingeniør
 • Erfaring fra vegplanlegging og prosjektering hos konsulent, entreprenør eller det offentlige
 • Erfaring fra anlegg og byggefase
 • God kunnskap om modellbasert planlegging og prosjektering (BIM)

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker.

Ta kontakt for en prat, eller be om ytterligere informasjon om stillingen:

Seksjonsleder Jan Halvor Knutsen, tlf 95 41 64 41, jan.halvor.knutsen@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: