VA-rådgiver

AFRY i Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger.

Vi har over 800 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Molde, Ålesund, Sarpsborg, Lillestrøm og Sandefjord.

Firma AFRY Norge
FylkeTrøndelag
Søknadsfrist04.07.2020

VA-seksjonen i AFRY Norge søker etter engasjerte og entusiastiske fagkolleger som brenner for utvikling av infrastruktur og vannmiljø og de positive effektene dette tilfører samfunnet.

DU er utdannet sivilingeniør eller ingeniør med minst 5 års erfaring som VA-rådgiver og VI er gjengen du ønsker å arbeide sammen med.

Vi ser etter deg som har mye engasjement og driv, samt stor interesse for vann, avløp, bærekraft og miljø. Det er viktig for oss at du ønsker å bidra med planlegging og prosjektering av framtidens løsninger for VA og overvannshåndtering. Vi ønsker oss kollegaer med gode analytiske evner, god samarbeidsevne, serviceinnstilling ovenfor kunder og god markedskontakt. Stillingen byr på tverrfaglig samarbeid i et stort fagmiljø ofte i tilknytning til veg- og samferdselsprosjekter, men også inn mot bygg.

Arbeidsoppgaver: vil variere fra tidligfase utredninger, konseptutvikling og rådgivning til detaljprosjektering, oppfølging i byggetiden og byggeledelse.

Oppdragene vi jobber med og vil strebe etter å vinne framover innebærer blant annet:

 • Planlegging av VA, flom- og overvannshåndtering på store samferdselsoppdrag, både tilbudsfasen og byggeplan
 • Planlegging av bærekraftige løsninger og systemer for VA og overvann både urbant og ruralt.
 • Flomberegninger, hydrauliske analyser Planlegging av vannverk, avløpsrenseanlegg, pumpestasjoner og høydebasseng for kommunale og industrielle formål.

Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper:

Vi ser for oss at du er utdannet sivilingeniør eller ingeniør og har jobbet fem år eller mer som VA-rådgiver. Dine kolleger beskriver deg som faglig dyktig, relasjonsskaper og teamorientert. Hos oss vil du få en sentral rolle, sammen med seksjonsleder, i å drive faglig utvikling i teamet, spesielt på VA i store samferdselsprosjekter. Vi ser det som fordelaktig at du trives i en mentorrolle. Du vil få god mulighet til å jobbe i tverrfaglige oppdrag, utvikle deg på flere felter innenfor VA-faget. Det er selvsagt også muligheter for å fordype deg i din spisskompetanse.

Har du erfaring fra eller kjenner du deg igjen i ett eller flere av de følgende punktene, kan det være nettopp deg vi ser etter.

 • Prosjektering av ledningsanlegg i samferdsels- og kommunaltekniske oppdrag
 • Hydrologi og hydraulikk. Modellering, analyse og beregninger
 • Bærekraftig overvannshåndtering i by- og sentrumsområder
 • Utredning og planlegging av vannverk, renseanlegg og pumpestasjoner
 • Drivende og effektiv med både kvalitets- og fremdriftsfokus
 • Interessert i faglig utvikling og kompetansedeling
 • Erfaren i bruk av 3D-prosjekteringsverktøy, gjerne Autocad/Novapoint
 • God til å samarbeide og til å tenke tverrfaglig.
 • Oppdrags- og prosjekteringsledelse
 • Gode evner til å kommunisere og behersker norsk godt, både skriftlig og muntlig

Fagmiljøet i AFRY Norge består per i dag av tretti VA-rådgivere med brennende engasjement for faget. Gruppen ligger på topp i AFRY-Norges medarbeiderundersøkelse for tredje år på rad. I 2020 ønsker vi å forsterke teamet med flere modige og dedikerte lagspillere. Vi opplever en økende oppdragsmengde innenfor rådgivning, prosjektering og prosjekteringsledelse innenfor alle deler av VA-faget. Samtidig er vi involvert i flere tilbudsprosesser og tidligfase planlegging, sammen med nasjonale og internasjonale entreprenører og andre rådgivere.

For ytterligere informasjon: er du velkommen til å kontakte Fernando Perez seksjonsledere for Vann og Miljø i Trondheim, mail: fernando.perez@afry.com eller telefon:45412494.

Søk stilling

Vis flere stillinger: