VA-ingeniør

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden

Firma Sweco Norge
FylkeTelemark
StedSeljord
Søknadsfrist31.01.2020

Vil du jobbe med driftsassistanse i et spennende fagmiljø?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco Telemark har lange tradisjoner og en solid posisjon i markedet. Vi jobber i Telemark, Vestfold, Buskerud og Agder og har kontorplasser i Porsgrunn, Seljord, Notodden og Kristiansand. Til sammen teller vi rundt 100 dyktige, engasjerte medarbeidere, og vi er den klart største rådgiveren i Telemark. Du kommer inn i et tung kompetansemiljø innen fagfeltene byggteknikk, brann, akustikk, plan og landskap, miljø, VVA, PA og byggeledelse, VA prosess, samt VVS- og Elektroteknikk. Arbeidsdagene dine vil være varierte, og du vil ha en viktig rolle i Sweco.

I Sweco i Telemark har vi et strekt fagmiljø innen VA prosess. Her har man mulighet til faglig utvikling, få jobbe med erfarende prosessfolk med god kunnskap om prosessanlegg. Vi har miljø med høy kompetanse på ulike prosessløsninger og erfaring fra driftsassistanse. Du kan få en unik mulighet til å utvikle deg faglig og som rådgiver. Du vil i jobben ha tett kontakt med kunde og driftspersonell. Dette gir varierte arbeidsdager.

Hos oss vil du utvikle deg. Som VA ingeniør vil du få ansvarsfulle oppgaver i spennende og varierte prosjekter. Denne stillingen vil innebære tett kontakt med våre kunder og det må forventes noen reisedøgn i Telemark og / eller Agder. For denne stillingen er vi ute etter en som vil være en god rådgiver og som kan tilegne seg ny kunnskap og som er løsningsfokusert. Det vil for denne stillingen være like aktuelt å ha kontorplass i Kristiansand som på en av våre kontorsteder i Telemark. Det forventes likevel oppmøte i Seljord ca. 1 gang pr mnd.

Vi søker deg som tar ansvar og får ting til å skje. Du er god til å samarbeide og har godt humør, også i krevende situasjoner. Du er klar over egne begrensninger, men alltid interessert i å utvikle deg. Du er opptatt av kvalitet og er grundig og rasjonell i dine vurderinger. Hos oss er det rom for egenutvikling og å være med på å utvikle faget for framtiden. Det er mulig å bli fagspesialist innen prosessfag

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Praktisk oppfølging og veiledning på drift av utvalgte prosessanlegg innen vann og avløp på utvalgte anlegg i Telemark og/eller Agder.
  • Gi råd og kommunisere godt med personell med ulike faglig bakgrunn og kompetanse.
  • Hjelpe kundene til Sweco med tekniske råd og utredninger.
  • Det er en fordel å ha erfaring med eller kompetanse til å prosjektere maskin og prosessanlegg.
  • Ha kundekontakt og aktivt bidra til nysalg og mersalg av eget og andres område
  • Prosjekteringsoppgaver innen VA prosess.

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen relevant fagområde eller har noen års praktisk erfaring med drift av prosessanlegg for vann og avløp.
  • Du har gjerne noen års relevant erfaring, men kan også være nyutdannet
  • Du har god kompetanse i bruk av relevante IT verktøy

Kontaktpersoner:

Karin Kvålseth

Gruppeleder VA

+47 469 08 764

karin.kvaalseth@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: