VA-ingeniør, Vann - Kristiansand

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeAgder
StedKristiansand
Søknadsfrist25.01.2020

Vil du bli en del av Norges største fagmiljø innen Vann og Miljø? Har du kunnskap med plan og modellering av VA-anlegg? Og du er god på å skape tillitt og gode relasjoner? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

BLI EN DEL AV NORGEST STØRSTE FAGMILJØ INNEN VANN OG MILJØ

COWIs divisjon for Vann og miljø har de siste årene hatt stor vekst og omfatter i dag nærmere 230 rådgivere innen vannrelatert virksomhet. Vårt sterke fagmiljø er fordelt på 13 kontorer i Norge og vi er involvert i noen av landets største utviklingsprosjekter innen vann- og avløp. Blant annet jobber vi på spennende prosjekter som ny vannforsyning til Oslo og Stavanger, avløpssanering Nedre Romerike, Intercity i Østfold, Oslo Lufthavn Gardermoen, 16 km avløpsledning i Mjøsa, samt en rekke vannforsynings- og saneringstiltak i Stor-Oslo.

Den store aktiviteten innenfor samferdselssektoren i regionen fører til økt etterspørsel etter våre tjenester innenfor VA, plan og infrastrukturtjenester, og behovet for en styrket lokal tilstedeværelse blir større. Vi har den siste tiden vunnet flere store og spennende VA og infrastruktur prosjekter som blant annet store overføringsledninger, modellbasert totalentreprise og lokal rammeavtale med kommune.

Fra 01.01.2020 vil en seksjon innenfor VA opprettes hos Cowi Kristiansand, med ni VA- og overvannsplanleggere. Nyopprettelsen vil føre til et sterkere samarbeid med hele COWI sitt fagmiljø.

Med et stort spenn i prosjekter både i størrelse, kompleksitet og faglig innhold får du jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

FÅ UTVIKLET DIN EKSPERTISE GJENNOM VARIERTE OG AMBISIØSE OPPDRAG

I denne stillingen vil du være en del av vårt globale team av eksperter, og arbeide tett sammen med seksjonsleder på vann og øvrige kollegaer. Som VA-ingeniør i COWI vil du få jobbe med VA-teknisk rådgivning i sentrale VA- og infrastrukturprosjekter.

Til daglig vil du typisk jobbe med følgende oppgaver:

 • Planlegging, tekniske beskrivelser og prosjektering av VA-anlegg
 • Modellering og beregning av overvann
 • Bidra til samhandling og kompetansedeling i egen faggruppe og på tvers av kontorsteder
 • Aktivt ta del i COWIs fagnettverk i Norge og internasjonalt

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være god på god på å bygge opp relasjoner og tillit, samt ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Vi søker deg som har erfaring innen VA, og som har genuin interesse for faget.

Du bør dessuten ha en eller flere av følgende kvalifikasjoner:

 • Bachelor eller mastergrad innen VA-teknikk/kommunalteknikk
 • Kunnskap med både plan og modellering av VA-anlegg, fortrinnsvis fra tverrfaglige prosjekter
 • God kjennskap til prosjekteringsverktøy, og kan bidra til vår satsing innen VA og kommunalteknikk med en god forretningsforståelse
 • Kjennskap til Novapoint og Autocad (VA-prosjektering), gjerne også Civil 3D
 • Gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner på norsk

Vi oppfordrer både nyutdannede og erfarne til å søke.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en dynamisk, utfordrende og innholdsrik arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Hos oss får du:

 • Mulighet til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter fra dag én
 • En unik mulighet til å lære av de beste, utvikle ditt eget potensial og bygge en solid karriere
 • Delta i utformingen av fremtidens samfunn ved å finne bærekraftige løsninger
 • Være med i en sterk bedriftskultur med internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt
 • Tilgang til omfattende interne fagnettverk og – samlinger, internkurs, studieturer, sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag, m.m.
 • Fleksibel arbeidstid
 • Konkurransedyktig lønn og ansettelsesbetingelser

Arbeidssted vil være Kristiansand. Alle søknader behandles konfidensielt.

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Thor Helge Thorsen (Seksjonsleder Vann Kristiansand) på telefon +47 405 23 802.

Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang.

Søk stilling

Vis flere stillinger: