VA-ingeniør - COWI Haugesund

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeRogaland
Søknadsfrist30.11.2019

Vil du bli en del av Norges største fagmiljø innen Vann og Miljø? Vi satser på lokal tilstedeværelse, og vårt kontor i Haugesund søker nå enda en VA-ingeniør som vil være med på spennende prosjekter!

Vårt kontor i Haugesund har i dag ca. 32 medarbeidere, som jobber innenfor ulike fagområder. Sju ingeniører jobber innen vann i en tverrfaglig gruppe på 14 som i tillegg til vanningeniørene også inneholder planleggere og biologier. Vi har både juniorer og seniorer som sammen løser varierende utfordringer for både offentlige og private kunder i prosjekter både lokalt og nasjonalt.

Som VA-ingeniør i Haugesund vil dine primære arbeidsoppgaver være planlegging, tekniske beskrivelser og prosjektering av VA-anlegg. Dette gjøres fortrinnsvis i Novapoint og ISY, med støtte i flere programvarer. For tiden er vi inne i en rivende teknologisk utvikling med stikkord som 3D, AR, VR og BIM. Avhengig av din motivasjon og kompetanse, får du mulighet til å spesialisere deg ytterligere innen ditt fagområde og/eller påta deg større ansvar knyttet til våre spennende vannprosjekter, både innenfor VA-fag, prosjekt- og byggeledelse og BIM-ledelse.

DU ER FAGLIG ENGASJERT OG VERDSETTER ET GODT ARBEIDSMILJØ

Vi søker deg som har erfaring innen VA, og som har genuin interesse for faget. Vi vektlegger godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med andre.

Din kompetanse:

  • Bachelor eller mastergrad innen VA-teknikk.
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
  • Gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevner
  • Erfaring fra utførende side er en fordel

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Andreas Lokna
Seksjonsleder
Epost: ADLO@cowi.no
Telefon: +47 479 30 029

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, senest innen 30.11.2019. Arbeidssted vil være Haugesund. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: