Jostein Stormo i UCO (t.v.) og Lars Brede Aanstad i Moelven Byggmodul. Foto: UCO
Jostein Stormo i UCO (t.v.) og Lars Brede Aanstad i Moelven Byggmodul. Foto: UCO

UCO og Moelven lanserer nye moduler

UCO og Moelven skal i samarbeid lansere nye moduler i markedet.

– Det vi nå lanserer er en modulrigg i premiumversjon, som ivaretar alt framtidens arbeidstaker er opptatt av. Mange av kundene våre tilbringer flere år i våre moduler. Derfor ønsker vi å tilby et produkt som hever opplevelsen av å være på jobb enda noen hakk. Med disse modulene er det som å jobbe i et moderne kontorbygg, sier Jostein Stormo, administrerende direktør i UCO, i en pressemelding.

Foto: UCO
Foto: UCO

Moelven Byggmodul AS har vært leverandør av moduler til UCO gjennom mange år. Når UCO nå fornyer modulparken sin, skjer det altså i samarbeid med Moelven Byggmodul.

– Samfunnet er i kontinuerlig endring og det stilles stadig nye krav, både til det tekniske, miljømessige og til komfort og design. Det er vi lydhøre for og vi er hele tiden på jakt etter hvordan vi kan gjøre ting enda bedre. Derfor er vi glade for at UCO vil utvikle modulparken sin og lansere en premiumvariant som viser hva moduler kan være. Gjennom felles kunnskap og erfaring synes jeg vi har fått til et veldig godt produkt, sier Lars Brede Aandstad, direktør i Moelven Byggmodul, i meldingen.

I de nye UCO-modulene er det lagt vekt på fargevalg og interiør, styrket lydisolering, bedre lyssetting og individuelt tilpasset ventilasjon. I tillegg monteres det utvendige screens som solskjerming, og man kan velge solcellepanel på taket, som dekker strømbehovet til én en-etasjes rigg.

– Modulene ivaretar selvfølgelig også alle HMS-perspektiver og er universelt utformet, heter det i meldingen.

Sammen har selskapene laget en såkalt testrigg og om kort tid starter produksjonen av modulriggen for fullt.

– Vi regner med å kunne være leveringsdyktige til påske, sier Stormo.