Forhandlerdirektør i Boligparter, Rune Deglum (til venstre) og daglig leder i Trio Entreprenør, Arve Gunnestad. Foto: Trio Entreprenør

Trio Entreprenør blir Boligpartner-forhandler i Drammensområdet

Trio Entreprenør blir Boligpartner-forhandler i Drammen, Nedre Eiker, Modum og Svelvik etter å ha inngått en forhandleravtale med husprodusenten.

Det skriver Trio Entreprenør i en pressemelding fredag.

– For oss har det har vært en strategisk beslutning å satse på bolig, og Boligpartner skilte seg ut som den boligleverandøren som reflekterer vår holdning til kvalitet, og som synliggjør dette gjennom sin markedsføring og profilering, sier daglig leder Arve Gunnestad i Trio Entreprenør.

– Bolig er en helt ny nisje for oss, men Trio er en dynamisk bedrift som lett evner å omstille seg, og utvikling av boligfelter og flerboligsystemer blir garantert vårt satsningsområde innen boligbygging. Enkeltprosjekter og eneboligmarkedet kommer i tillegg, fortsetter Gunnestad i pressemeldingen.

Forhandlerdirektør i Boligpartner, Rune Deglum, uttrykker glede over å kunne presentere Trio Entreprenør som ny forhandler.

– Boligpartner har brukt tid på å finne riktig samarbeidspartner i Drammensområdet. For oss har det vært helt avgjørende å inngå forhandleravtale med en solid bedrift som står for de samme verdiene som vi gjør, sier Deglum.

– Vi er sikre på at den kompetanse og erfaring som Trio tar med seg inn i Boligpartner, vil bidra til enda flere fornøyde kunder i årene som kommer. Vi ser frem til et langt og godt samarbeid med en av distriktets fremste aktører, avslutter han.

Trio Entreprenør vil være operative som Boligpartner-forhandlere fra 1. september 2014.