Tremco øker satsingen i Norge

Tremco CPG (Construction Products Group) er mest kjent for å levere flytende gulvsystemer til det norske markedet under merkevaren Flowcrete. Nå trapper de opp satsingen.

Hilde Herud. Foto: Tremco CPG
Hilde Herud. Foto: Tremco CPG

– Vi gleder oss over å ha finansielt solide eiere som tør å satse i et krevende marked, og lokalt bruker vi nå tid på å kvalitetssikre våre kjerneprosesser og leveranser, slik at vi er klare når veksten kommer. Vi har nettopp lansert en serie lavemitterende gulvsystemer, og litt senere i år kommer vi med nye produkter for anleggsbransjen. Det gjelder å holde fokus mulighetene og de fremtidige vekstmulighetene, sier general manager for Tremco CPG i Norge, Hilde Herud, via en pressemelding,

Hun peker på at planen er å rigge den norske virksomheten slik at de kan ta den i den forventede markedsrekylen i 2025-2026. Selskapet er lokalisert med administrasjon og lager på Langhus utenfor Oslo, hvor de selger merkevarene illbruck, Nullifire og Flowcrete.

Tremco CPG er eid av det det amerikanske børsnoterte selskapet RPM International.

– De siste årene har konsernet investert tungt i innovasjon og utvikling for å kunne møte kravene til bærekraftige konstruksjoner. Den siste store innovasjonen er en serie gulvsystemer som er lavemitterende, for å redusere flyktige organiske, skriver selskapet i meldingen.