Traineeprogram innen Prosjektutvikling 2020

JM konsernet er en av Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligområder. Virksomheten fokuserer på nyproduksjon av boliger med attraktiv beliggenhet i ekspansive storbyområder og universitetsbyer i Norge, Sverige og Finland. I tillegg til utvikling av boliger i egenregi, har JM i Sverige en betydelig entreprenørvirksomhet for eksterne oppdragsgivere. Konsernet omsetter for 16 milliarder svenske kroner og har ca 2600 medarbeidere.

Virksomheten i Norge drives gjennom JM Norge AS, som er en av Norges største boligutviklere. JM Norge har for fjerde gang på fem år markedets mest fornøyde boligkunder iflg Prognosesenterets årlige kundemålinger.

Firma JM Norge
FylkeVestfold og Telemark, Oslo
StedOslo eller Tønsberg
Søknadsfrist23.02.2020

I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn.

Er du talentet vi søker til vårt årlige traineeprogram innen prosjektutvikling? For oss i JM er langsiktighet viktig og derfor gir vi våre traineer de beste forutsetningene for å kunne starte en fremgangsrik karriere i JM. Vi ser at du i fremtiden kan ha en lederrolle hos oss. Med andre ord søker vi deg som har potensiale til å bli en nøkkelperson i JM og som vil bidra til å utvikle fremtidens samfunn og skape holdbare bomiljøer.

Om Traineeprogrammet

Traineeprogrammet starter i august 2020 og går over to år. I år søker vi traineer med plassering i; Oslo, Tønsberg, Gøteborg, Malmø, Uppsala, Stockholm og Helsingfors, samt til vårt datterselskap JM Entreprenad i Stockholm.
Programmet er både praktisk og teoretisk innrettet og består av fem blokker. I slutten av hver blokk samles alle traineene i konsernet til en felles teoriuke, med fokus på lederskap og personlig utvikling. I løpet av programmet kommer du til å arbeide innen ulike områder og dermed få kunnskap om vår virksomhet, våre prosesser og vår kultur. Under minst en av blokken er du utplassert et annet sted eller i en annen region.

Som trainee i JM åpnes døren til en spennende karriere. Når du er ferdig med programmet starter du som assisterende prosjekteringsleder. På sikt vil vi at du skal fortsette din utvikling som prosjekteringsleder og senere kanskje inn i andre ledende stillinger i JM.

Din profil

Du har sivilingeniøreksamen med retning bygg- og miljøteknikk, arkitektur, industriell økonomi eller tilsvarende. Vi søker deg som er nyutdannet eller har maksimalt to års arbeidserfaring. Vi ønsker at du har interesse for byggebransjen og viljen til å utvikle deg som leder. Ulike typer engasjement ved siden av studiene er en fordel.

I og med at du kommer til å jobbe innen ulike deler av JM, er det viktig at du samarbeider godt og har lett for å knytte nye kontakter. For å lykkes må du også ha drivkraften og viljen til å utvikle deg, kombinert med nysgjerrighet og gode analytiske evner.

For oss er det en selvfølge at du deler våre kjerneverdier; Kvalitet, Pålitelighet, Langsiktighet, Engasjement, Lydhørhet og Stilfølelse.

Vi tilbyr

Plassering rundt omkring i organisasjonen gir deg muligheten til å samarbeide med mange av våre kompetente og engasjerte medarbeidere. Gjør du en god jobb og viser initiativ og interesse, får du gode utviklingsmuligheter i JM. Alle våre traineer er fast ansatt med konkurransedyktig lønn og personalgoder.

I JM skal du kunne prestere og få nye utfordrende arbeidsoppgaver når de gamle blir for små. Vi vil skape forutsetninger for at du skal være stolt av din karriere, og det gjør vi gjennom å tenke langsiktig i alt vi gjør. Husene, bydelene og bomiljøene vi skaper skal bestå i minst 100 år, og derfor er holdbarhet vårt ansvar og vår ambisjon. Vi har løftet FNs globale mål for holdbarhet inn i vår virksomhet, noe som innebærer ulike tiltak som for eksempel at JMs klimapåvirkende utslipp i år 2030 skal være så å si null og at 20% av våre håndverkere skal være kvinner.

Rekrutteringsprosessen

Søknadsfrist 23. februar. Søk ved å legge ved CV, personlig brev og en sammenstilling av gjennomførte kurs.

Traineeprogrammet starter i august 2020.

Har du spørsmål om programmet, er du velkommen til å kontakte Espen Wold, mobil 924 55 727 eller mail espen.wold@jm.no

Velkommen til å skrive din historie med oss!

Søk her

Vis flere stillinger: