Kjededirektør i Mesterhus Karl Arne Jespersen (t.v.) og Torbjørn Schjevik.

Torbjørn Schjevik ny regionsleder i Mesterhus

Mesterhus satser på videre vekst og henter inn Torbjørn Schjevik som ny regionsleder i øst.

- Schjevik har en betydelig erfaring fra tilsvarende roller både fra byggevarorganisasjoner og boligbransjen og kommer nå fra en tilsvarende stilling i Boligpartner, heter det i en pressemelding.

- Mesterhus skal ta tilbake posisjonen som «boligkongen» i Norge. For å få til dette styrker vi organisasjonen vår med nok en regionsleder og deler region sør og øst. Mesterhus er den største huskjeden i Norge i antall medlemmer og er representert i alle landet fylker. Vi er allerede den største eneboligaktøren og nå vil vi bli størst på all trehusbebyggelse og da må vi bygge flere leiligheter i randsonen til de største byene, gi medlemsbedriftene våre enda tettere oppfølging samtidig som vi rekrutterer inn nye dyktige medlemsbedrifter. Torbjørn kan med sin erfaring hjelpe oss med å nå disse målene, sier kjededirektør i Mesterhus, Karl Arne Jespersen.

Schjevik tiltrer stillingen rett over nyttår.

- Det skjer mye spennende i Mesterhus og Mestergruppen for tiden og det å få mulighet til å jobbe tett med deres forhandlernettverk og bli en del av deres offensive satsning fremover er noe jeg gleder meg til. I Mesterhus blir han nå en del av Norges største trehusmiljø. I tillegg er Mesterhus sin tydelige satsning på bærekraft noe jeg har stor tro på, sier Schjevik.

Mesterhus er i disse dager også i gang med å styrke organisasjonen ved å ansette en teknisk sjef.