Elisabeth Heggelund Tørstad, administrerende direktør i Asplan Viak. Foto: Nina Rangøy
Elisabeth Heggelund Tørstad, administrerende direktør i Asplan Viak. Foto: Nina Rangøy

Toppsjefen i Asplan Viak slutter

Administrerende direktør Elisabeth Tørstad i Asplan Viak slutter som sjef for rådgiverselskapet for å fokusere på styrearbeid.

Det skriver Asplan Viak i en pressemelding tirsdag.

– Det er naturligvis et tap for Asplan Viak at Elisabeth velger å prioritere andre oppgaver fremover, men det er ikke overraskende at hennes kompetanse og erfaring er etterspurt. Hun har ledet selskapet trygt gjennom store endringer og en krevende periode med pandemi. Vi ønsker å takke Elisabeth for hennes store innsats og alt hun har betydd for selskapets utvikling. Hun forlater en økonomisk solid virksomhet med dedikerte medarbeidere som leverer høy faglig kvalitet til kundene sine, sier styreleder i Asplan Viak, Ingelise Arntsen.

Elisabeth Tørstad har, ifølge pressemeldingen, besluttet å fremover bruke hele sin arbeidsinnsats på styreverv og har gitt beskjed om at hun derfor ønsker å fratre sin stilling som administrerende direktør i Asplan Viak.

– Jeg er takknemlig for å ha fått lov til å lede så mange dyktige fagfolk i arbeidet med viktige oppgaver for samfunnet. Asplan Viak er et selskap med sterkt engasjement og høye ambisjoner for en bærekraftig og framtidsrettet utvikling, som det har vært en stor glede å få være en del av, sier Tørstad.

Styret starter umiddelbart arbeidet med å finne ny administrerende direktør, og Tørstad fortsetter i stillingen frem til en etterfølger er på plass, heter det i pressemeldingen. Asplan Viak er heleid av stiftelsen Asplan, og har over 1.300 ansatte over hele landet.