Tømrere

CBA Fagformidling en landsdekkende bemanningsselskap med mer enn 300 ansatte. Vi har fagspesialist innen Bilfag, Bygg & Anlegg og Landbasert/Offshore relatert Industri til det norske markedet. Vi formidler dyktige ingeniører innen multidisipline fag. IKT personell. Teknikere. Håndverkere og mekanikere, personell til lager / logistikk, produksjon og administrasjon til faste og vikarierende stillinger. Våre kontorer finner du i Oslo, Drammen, Stokke, Skien, Bergen, Trondheim og Stavanger.

For deg som fagperson kan CBA Fagformidling være en viktig aktør mot oppnåelse av egne mål og en spennende og fremtidsrettet karriere.

Firma CBA Fagformidling
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

CBA Fagformidling AS søker flere dyktige tømrere til våre prosjekter. Vi søker flere medarbeidere med gode engelsk eller norsk kunnskaper. Dokumentert erfaring fra faget de siste 2-4 år, med referanser. Kunnskap og interesse for tømrerfaget, og motivasjon til å levere den beste kavlitet.

Ønskede kvalifikasjoner

Har du:

  • Relevant fagutdanning
  • 2-4 års dokumentert erfaring
  • Referanser

Da ønsker vi kontakt med deg, og viser til våre nettsider for registrering av din CV,  søk her

Når du har registrert deg i våre systemer sender du en mail til tro@fagformidling.no for og avtale intervju.

Vi tilbyr

Vi tilbyr profilerte prosjekter med varierte arbeidsoppgaver. Jobbmuligheter i ett av Byggebransjens største og mest spennende nettverk for fagmennesker.

Er du arbeidssøkende eller vurderer og bytte jobb? Ring meg for en uformell prat. Syns du dette høres som noe for deg? Ta kontakt for å høre hva vi kan tilby!

Kontaktperson:

Tore Røren

41 23 79 29

tro@fagformidling.no

Vis flere stillinger: