To nye til XL-Bygg

XL-BYGG Næstby Trevare og XL-BYGG Gvarv er to nye aktører innenfor trelast og byggevarer i hhv Mosjøen og Gvarv i Telemark som slutter seg til kjeden.

XL-Bygg Næstby Trevare
Bedriften har tatt i bruk et nybygd anlegg på Halsøy i Mosjøen. Med 750 m2 butikk og 1400 m2 lager er dette et fullsortiments byggevarehus, godt tilpasset det lokale behovet. - For oss blir dette et meget rasjonelt anlegg som skal betjene både proff- og privatkunder, sier daglig leder Willy Sørum. I tillegg selger og bygger bedriften boliger under merket Blink Hus

Næstby Trevare ble etablert i 1952 og har i dag XL-BYGG butikk i Mosjøen og er majoritetseier i Bygg Gros i Brønnøysund. Begge bedriftene driver også med salg og oppføring av boliger under profilen Blink Hus.

Næstby Trevare AS har også produksjon av takstoler, pre-cut og elementer. På konsernbasis forventes i 2011 en omsetning på ca. 110 mill kroner. Willy Sørum venter mange synergier gjennom å drifte 2 XL-BYGG butikker i samme region. Og tilføyer: - Vi er glade for å være et medlem i den for tiden mest ekspansive byggevarekjeden i Norge, som har et konsept som passer vår type bedrift perfekt.

XL-Bygg Gvarv
Bedriften er nystartet og har innredet et meget innbydende byggevarehus i et tidligere næringsmiddellokale på Oredalen ved Gvarv sentrum. Anlegg og vareutvalg er godt tilpasset lokale behov. For kundene framstår butikk og lager som meget oversiktlig og effektivt å handle i. Flere av de ansatte har lang fartstid i bransjen og gode relasjoner i markedet. XL-BYGG Gvarv har møtt stor interesse og fått god omsetning siden åpningen rett før påske.