To nye selskaper til Håndverksgruppen

Håndverksgruppen vokser i Norge, og innlemmer Master Malerservice på Kløfta og Malermester Blakstad i Trondheim i konsernet.

- Håndverksgruppen vokser raskt både i Norge og Sverige, og vi har store ambisjoner for selskapene våre. Sammen skal vi endre en hel bransje, og vi jobber målrettet med bærekraft og sirkulærøkonomi. Vi er særdeles fornøyde med å innlemme to nye velrenommerte malervirksomheter i gruppen, sier konsernsjef Øyvind Emblem i Håndverksgruppen.

Master Malerservice på Kløfta ble etablert i 1998 av Ragnar Johansen, og har 29 ansatte. Kundene består i hovedsak av større entreprenører og eiendomsutviklere.

Master Malerservice er totalleverandør av malertjenester som i all hovedsak leverer oppdrag på Øvre og Nedre Romerike. Selskapet omsatte for 24 millioner kroner i fjor, men opplever nå kraftig vekst, ifølge pressemeldingen.

Malermester Blakstad er et tradisjonelt malerfirma Trondheim. Selskapet holder til ved Pir 2 sentralt i Trondheim, og opererer i stor grad innenfor rehabiliteringsmarkedet. Kundene består av store eiendomsbesittere som NTNU, Entra og Trondheim kommune, E.C. Dahls eiendom, Sintef og Nidaros Domkirkes Restaureringsarbeider. Selskapet omsatte i fjor for 32 millioner kroner, og teller nå 26 ansatte.