Harald Bakke (til venstre) og Magne Ramlo er ansatt som nye prosjektdirektører i Rambøll. Foto: Rambøll

To nye prosjektdirektører på plass i Rambøll

Rambøll har i løpet av sommeren ansatt to prosjektdirektører for å lede store totalentrepriser innen samferdsel.

Det skriver Rambøll i en pressemelding.

De to nye prosjektdirektørene er Harald Bakke og Magne Ramlo.

Bakke startet hos Rambøll i august, og har, ifølge pressemeldingen, mer enn tjue års variert erfaring fra offshore-selskapet TechnipFMC, de siste årene som prosjektdirektør. Bakke er utdannet sivilingeniør maskin fra NTNU i Trondheim.

‒ Planlegging og risikostyring ser jeg som fellestrekk fra olje- og gassbransjen og i min nye rolle. En god plan hvor man har oversikt og kjenner de kritiske aktivitetene, minsker sannsynligheten for overskridelser og forsinkelser, sier Bakke i meldingen.

Magne Ramlo kom inn i juni som ny prosjektdirektør i Rambøll. Ramlo er utdannet sivilingeniør fra NTH, og kom til Rambøll fra Nye Veier, hvor han de siste årene har vært prosjektdirektør med ansvar for utbyggingsområdet E18 Langangen-Grimstad.

‒ Vi har hatt en meget god utvikling de siste årene – spesielt på prosjektene til Nye Veier, og vi ser at konkurransekraften er god. Jeg er veldig glad for at vi får med oss Magne og Harald videre, kommenterer Rambølls direktør for samferdsel og byutvikling, Terje Dengerud.

‒ Magne er en av de virkelige tungvekterne i bransjen, og det blir bra å få Harald med sin bakgrunn fra offshore-bransjen på laget. Jeg tror rådgiverransjen har et stykke å gå på prosjektstyring og -gjennomføring. Magne og Harald vil sammen med våre divisjonsdirektører og avdelingsledere utgjøre et godt lag for å utvikle oss videre slik at vi kan fortsette å ligge i forkant, avslutter Dengerud.