Nordic - Office of Architecture tar opp to nye partnere, Diana Cruz og Thomas Fagernes. Foto: Knut Ramstad

To nye Nordic-partnere

Nordic - Office of Architecture tar opp Diana Cruz og Thomas Fagernes som nye partnere i selskapet.

- Både Diana og Thomas har gjort en solid innsats for å skaffe flere oppdrag til kontoret og har en smittsom positiv energi og stå-på-vilje. De har begge svært god forståelse for kundene og markedene de jobber mot og følger opp disse på eksemplarisk vis. Det har vært ekstra viktig i dagens noe spesielle situasjon og vi er svært fornøyde med å nå kunne ta dem opp som partnere i selskapet, sier Eskild Andersen, daglig leder i Nordic i en pressemelding.

Cruz har jobbet med prosjekter for en rekke offentlige og private kunder i Storbritannia, Nederland, Kina, Qatar og Norge. Hun leder nå Nordics byutviklingsteam og har levert en rekke prosjekter innenfor strategisk arealplanlegging og byutvikling. I det siste har hun blant annet hatt ansvaret for masterplanen for Bragernes i Drammen, en ny bydel i Bodø og Steinkjers nye sentrumsplan.

Nordic skriver at Fagernes jobber mye i tidlig fase med planlegging og designledelse, og har jobbet med internasjonale konsulenter og prosjekter de siste 13 årene før han i 2018 ble Assosiert Partner i Nordic – Office of Architecture. Han kom til Nordic fra Snøhetta, hvor han blant annet var ansvarlig for oppbyggingen av deres kontor i Singapore og ledet teamet som vant Grand Shanghai Opera House. Siden han ble del av Nordic har han styrket firmaets internasjonale satsning gjennom prosjekter som Nanchang Waves, en elegant utsiktspaviljong i et våtmarksområde i Nanchang, Kina. I tillegg har han vært ansvarlig for en rekke internasjonale konkurranser, blant annet konkurransen om Guangzhou terminal tre.