Jørund Thue. Foto: NCC

Thue blir ny distriktssjef NCC

7. september startet Jørund Thue som ny distriktssjef for NCCs byggvirksomhet i Viken Øst. Han kommer fra stillingen som daglig leder i Consto Øst.

– Ansettelsen av Jørund Thue som ny DK-sjef er et ledd i vår pågående styrking av vår virksomhet på Østlandet. Thue er et solid bidrag til vår organisasjon, sier Roger Nygård, leder for NCC Building Norge i en pressemelding.

Thue kommer fra stillingen som daglig leder i Consto Øst AS. Han har bred lederfaring fra større norske byggentreprenører på Østlandet, hvor han har jobbet tett med kunder, prosjekter og ansatte over mange år. Han er utdannet bygningsingeniør fra Høgskolen i Sør-Trøndelag.

– Jeg gleder meg til å bli kjent med nye kolleger i NCC og å bidra til et tidlig og langsiktig samarbeid med kunder og andre samarbeidspartnere. Særlig motiveres jeg av NCC klare mål om å være en foretrukken tidligfase-entreprenør, sier Thue i meldingen.

I tillegg til Thue har NCC det siste året styrket bemanningen innenfor blant annet prosjektering, digitalisering og prosjektgjennomføring innenfor segmentene skoler, kontorbygg, helsebygg og badeanlegg.

– Vi skal være en preferert tidligfase-entreprenør, jobbe tett med og dele kompetanse med våre kunder. Da utvikler vi sammen gode løsninger med tanke på verdiskapning i prosjektene, forutsigbare kostnader, rett kvalitet og funksjonalitet og riktige miljøambisjoner, sier Nygård.