Ernst Guðjón Backman (VSO Consulting), Dag Indredavik (Kilab), Lukas Durlej (AF Håndverk), og Ingvar Røang (Thorendahl AS). Foto: AF Håndverk

Thorendahl bygger nytt kombinasjonsbygg for Kilab

Kilab har vokst ut av sine lokaler og i den forbindelse skal Thorendahl bygge både nye kontorer og produksjonslokaler.

Kilab er et norsk selskap startet i 1988 som lager og eier agenturer på laboratorieinnredninger.

- Det at vi har vokst og på vei ut av våre lokaler er en glede for oss, og det viser at stabiliteten samt det harde arbeidet gir resultater. Vi er fornøyde med å ha inngått avtale med Thorendahl AS som har mange års erfaring innen rehabilitering og bygg, og gleder oss til å følge prosessen til den ferdige produksjonshallen og kontorene står klare. Spesielt ser vi fram til å få en produksjonshall som er eksakt tilpasset våre behov, det vil gi oss et betydelig løft på kapasitet og logistikksiden sier daglig leder i Kilab, Dag Indredavik, i en pressemelding.

- Det er ikke hver dag vi får oppdrag om å lage nye lokaler til en aktør som lager laboratorieinnredninger, og det synes vi er spennende. Sammen har vi funnet ut hvordan vi kan dekke de behovene kunden har slik at logistikk og dynamikken i bygget skal fungere så godt som mulig. Vi gleder oss til oppstarten, og ser frem til å følge Kilabs reise videre- sier daglig leder i Thorendahl Ingvar Røang.

- Bygging av lagerhaller og haller med kontorer er et satsningsområde hvor AF Håndverk leverer et godt produkt både for offentlige og private byggherrer med hensyn til Oslomodellen, sier operativ direktør i AF Håndverk, Lukas Durlej, i meldingen.