Thon Hotel Maritim. Foto: Thon Hotels

Thon Hotel Maritim er pusset opp

Stavanger-hotellet har 180 nyoppussede gjesterom, samt nye møterom og nytt treningsrom i toppetasjen.

Thon Hotel Maritim ligger i Kongsgata 32 i Stavanger sentrum.

– Thon Hotel Maritim ligger svært sentralt i Stavanger og vi er meget fornøyd med renoveringen. Alle gjesterommene har fått en fargerik og lekker design. Konferanseavdelingen er oppgradert og har moderne AV-utstyr. Dermed passer hotellet perfekt til både kurs, konferanse og ferie- og fritidssegmentet, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen i en pressemelding.

Hotelldirektør Stein Rosbach er stolt av resultatet.

– Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på oppussingen. Alle rom har Bose-anlegg, Jensen-senger og Smart-TV. Nå har vi også shuffleboard i tilknytning til resepsjonen som er blitt svært populært blant gjestene. I spisesalen har vi åpen kjøkkenløsning hvor vi serverer en fantastisk frokost. Treningsrommet i toppetasjen har byens beste utsikt. Vi har også fått et hyggelig uteområde. Resultatet kunne ikke vært bedre. Vi ønsker alle velkommen til Thon Hotel Maritim.

Thon Hotel Maritim har 6 møterom med prosjektorer og lydanlegg. Det største konferanserommet har kapasitet til 80 personer. Hotellet tilbyr også flotte selskapslokaler med utsikt over hele Stavanger.

Thon Hotels har gjennomgått en omfattende oppussing de siste årene. Hotellene er blitt fargerike og har fått en lekker design. Bak oppussingen står Sissel Berdal Haga Thon, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.