Teknisk rådgiver

Protan er et internasjonalt industrikonsern med norske eiere og hovedkontor i Lier. Vi nærmer oss 1000 ansatte fordelt på 11 land. Vi produserer verdensledende membranteknologi og har fabrikker i Norge, Polen og Tyrkia. Vi produserer og selger produkter med lavt CO2-avtrykk og har bærekraftige løsninger som Protan BlueProof og Protan BlueProof Green, som muliggjør flomvannhåndtering i kombinasjon med grønne tak og takterrasser. Solenergi på tak er også et satsingsområde.

FirmaProtan
FylkeViken
StedLier
Søknadsfrist16.04.2023

Trives du i grensesnittet mellom teknisk rådgivning og salg?

Protan er en av Europas største produsenter innen tak- og membranteknologi. Fremtidens tak får utvidede funksjoner som energiproduksjon, vannfordrøyning, noen grønne elementer, takhager eller rekreasjonsområder. Dette stiller høye og strenge krav til produkter, oppbygging og grensesnitt og rådgivere som med kunnskap og evne skal løse komplekse utfordringer på byggenes mest kritiske fasade. Vi er nå på utkikk etter deg som vil være med å bidra med engasjement og kompetanse i rollen som teknisk rådgiver.

Du vil blant annet ha ansvar for etablering, samordning og oppfølging av samfunnsbyggere, utviklere, arkitekter, rådgivende og byggherre i prosjekter. Du vil følge dine prosjekter fra utviklingsfase til levering. Vi ser etter deg som ønsker å bruke og videreutvikle egen kompetanse, og samtidig bidra til å øke andres gjennom nødvendige tekniske avklaringer, samt koordinere teknisk bistand. Du vil få ansvar for utvikling og gjennomføring av markedsaktiviteter i henhold til markedsplan. Din rolle vil være varierende og utfordrende i prosjekter med høye krav til løsningsvalg, teknikk, energi effektivitet, bærekraft og miljø.

I rollen vil du være lokalisert i Lier, men du liker å jobbe digitalt og trives med noe reisevirksomhet.

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Etablere kontakt med samarbeidspartnere i tidlig fase på byggeprosjekter.
 • Bidra i prosjektering og gode faglige råd, kontrollere og følge opp prosjekter fra tidlig-fase-utvikling til levering.
 • Sikre at prosjektet gjennomfører nødvendige tekniske avklaringer, samt koordinere og lede teknisk bistand.
 • Være med i utvikling av våre tekniske spesifikasjoner, energi- og miljømål.
 • Effektivisering av prosesser og aktiviteter i avdelingen, samt bidra i opplæringstiltak.

Hvem er du?

Protan har fire verdier som du naturlig identifiserer deg med og som du er opptatt av i arbeidshverdagen: Engasjement, samarbeid, kvalitet og ansvar.

For å lykkes i rollen er det viktig at du er selvstendig og ansvarsfull, og har evne til å jobbe strukturert og systematisk. Du trives med å jobbe i grensesnittet salg og rådgivning, samarbeide på tvers og med varierte arbeidsoppgaver i en hektisk hverdag. Du er tydelig og høflig i din kommunikasjon og bygger gode relasjoner. Du tar ansvar for egen læring og samarbeider med dine kollegaer for å sikre at du når dine og avdelingens mål.

Videre ser vi for oss at du har:

 • Ingeniørutdanning og bygningsteknisk kompetanse eller teknisk fagskole. Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.
 • Erfaring fra og arbeid med relasjonsbygging i byggebransjen el.
 • Gode IT-kunnskaper.
 • God norsk og engelsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne.
 • Førerkort klasse B.

Vi tilbyr:

 • Spennende stilling i en markedsledende organisasjon.
 • Personlig utvikling i et faglig sterkt arbeidsmiljø med kolleger som brenner for faget.
 • Gode mulighet til å øke din kompetanse, samt gode utviklingsmuligheter internt i selskapet.
 • Vi har vårt eget People&Passion-konsept der vi spiller padel, klatrer og deltar på Holmenkollstafetten.

Søknadsfrist: 16.04.2023

Synes du dette ser interessant ut? Søk allerede i dag! Vi vurderer søknader fortløpende.

Kontaktperson

Bjørn Nordseth

Head of Technical Sales Nordic

Mobil 900 10 087

Søk stilling

Vis flere stillinger: