Teknisk koordinator

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har ca. 4 000 ansatte og omsetter for 15 mrd. (2017).

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist15.01.2019

Vårt marked er i vekst og vi søker derfor etter en teknisk koordinator i Veidekke Entreprenør AS, Distrikt Trøndelag, som skal inngå i vårt interne tekniske miljø.

Vi ønsker å styrke oss ytterligere innenfor tekniske fag og søker etter en erfaren person som kan fungere som faglig støtte under prosjektutvikling og ha ansvar for å gjennomføre sluttfase (ITB) for pågående prosjekter. Rollen vil inngå som en koordinator som skal helhetlig integreres i prosjekter. Veidekke har et sterkt fokus på forbedringskultur og innovasjon, og ønsker å ta en tydeligere posisjon også innenfor tekniske fag som skal sikre et enda bedre sluttprodukt for kundene og brukere.

Du vil inngå som en del i et etablert miljø med teknisk fagkompetanse som er i rivende utvikling.

Veidekke Entreprenør AS, Distrikt Trøndelag har i dag et godt og aktivt samarbeid med tekniske entreprenører og rådgivere i markedet, der våre grunnleggende verdier som profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende er med. Vi søker personer som ønsker å være med å utvikle seg selv og Veidekke fremover, sammen med våre samarbeidspartnere.

Arbeidsoppgaver

 • Ansvarlig for å lede ITB-prosessen i prosjekt
 • Prosjektutvikling, delta i prosjektteam for å skaffe prosjekt
 • Innkjøp, utsendelse av forespørsler og evaluering av tilbud
 • Prosjekteringsstøtte i tidlig fase i et prosjekt
 • Oppfølging på byggeplass med funksjonstesting av tekniske anlegg
 • Prøvedrift, gjennomføring og etterlevelse av krav fra kunden
 • Utvikling og strategi, forbedre sluttfase-metodikk og delta i samarbeidsmøter med leverandører og rådgivere

Kvalifikasjoner

 • Utdannelse fra 3-årig Bachelor eller 2-årig teknisk fagskole
 • Ønskelig med 5 års erfaring fra bygg og anlegg, men nyutdannede kan også søke
 • Bakgrunn fra elektro og automasjon er ønskelig

Profil

 • Strukturert, metodisk og målrettet (Profesjonell)
 • Høy integritet og etisk bevissthet (Redelig)
 • Involverende og teamorientert (Entusiastisk)
 • Ambisiøs og nyskapende (Grensesprengende)

Vi tilbyr

Om du blir vår nye tekniske koordinator får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og godt humør på arbeidsplassen er viktig.

Fra 01. juni 2019 flytter Veidekke inn i nye lokaler på Sluppen. Prosjektet Lysgården, omtales i dag som det mest innovative kontorbygget i Norge, og vi ser frem til å ta dette i bruk.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og vi kan tilby deg medeierskap i form av aksjer, noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Spørsmål om stillingen

Hallgeir Berg

HR-leder

Telefon 911 56 579

Søk stilling

Vis flere stillinger: