Kristian Kristoffersen. Foto: Ramirent

Kristian Kristoffersen. Foto: Ramirent

Tar over det nasjonale KAM-ansvaret i Ramirent

Ramirents Kristian Kristoffersen tar over det nasjonale Key Account Manager (KAM)-ansvaret i Ramirent.

47-åringen har jobbet som salgssjef i Ramirent region Sør i snart seks år, etter å ha vært 15 år i bank og finans. I tillegg til å være leder for KAM i Norge skal han fortsette i rollen som salgssjef og få ansvar for et fåtall storkunder.

Ramirent er delt inn i fire regioner i Norge. Kundene handler på tvers av regionene, og en del av Kristoffersens nye rolle er å sørge for at avdelingene jobber mest likt ut mot kundene.

– Jeg gleder meg til å ha gode dialoger og finne de beste løsningene for hver eneste kunde. Ramirent er Norges største innen utleie, og innen KAM har vi en ledende posisjon allerede. Det er fordi vi har kunnskap om bransjen, og vi er opptatt av å forstå hva kunden trenger, sier Kristoffersen i en pressemelding.

Administrerende direktør Fredrik Brandal i Ramirent Norge har samarbeidet tett med Kristoffersen i flere år, og ser frem til å se han i hans nye rolle som KAM-ansvarlig.

– Kristian er kunnskapsrik og solid kollega, som har inngående god kunnskap om kunden og vår industri, så jeg gleder meg derfor til å jobbe videre med han i utviklingen av våre store kunder, sier Brandal i meldingen.