Sykehusspesialister elektro

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1200 ansatte. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeViken, Oslo
StedOslo, Fredrikstad
Søknadsfrist21.08.2020

Vil du jobbe med fremtidens sykehus i et meget robust og bærekraftig selskap? Og er du løsningsorientert og handlekraftig? Vi er på jakt etter deg som ønsker en spennende teknisk lederrolle!

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING BYGNINGER OSLO

I Avdeling Bygninger Oslo vil du bli en del av et sykehusmiljø bestående av rundt 40 dyktige kollegaer fordelt på seks seksjoner i Oslo, Fredrikstad, Drammen, Lillehammer, Trondheim og Bergen. Vi er en avdeling i vekst og våre ingeniører jobber med prosjektering og rådgiving overfor private og offentlige byggherrer og entreprenører, primært sykehus. Vi er spesialister innen prosjekteringsledelse, byggeteknikk, elektro, automasjon, energi, VVS, brannsikkerhet og bygningsfysikk på sykehus.

Vår BIM-kompetanse er verdensledende, og mange av våre kunder ser oss som deres naturlige samarbeidspartner innen prosjektering av sykehus. Vi er derfor opptatt av effektiv prosjektgjennomføring med tydelig målstyring, og Virtual Design Construction (VDC) står sentral i vår prosjektgjennomføring. COWI er inne i en rekke spennende prosjekter og vi har store satsningsplaner fremover innen sykehusprosjekter.

FÅ EN NØKKELROLLE SOM VÅR DISIPLINLEDER FOR NYE SYKEHUSPROSJEKTER

I denne stillingen blir du en del av vårt nasjonale team av sykehuseksperter, og du arbeider i tett samarbeid med våre prosjektledere og avdelingssjef. Din hovedoppgave i teamet vårt er å være disiplinleder og følge opp våre prosjektleveranser på sykehus.

Dine arbeids- og ansvarsoppgaver vil omfatte:

 • Disiplinleder og fagkoordinator for elektrodelen på sykehus
 • Koordinere og ha oversikt over grensesnitt fra de ulike leverandørene
 • Organisere, delegere, definere ansvar og myndighet og samarbeidsforhold for medarbeidere i teamet
 • Sørge for at teamets resultatdokumenter er i samsvar med disiplinens- og funksjonsprosjektets løsninger
 • Identifikasjon og formidling av avvik, fravik og endringer i samarbeid med Kvalitetsansvarlig/Fagleder, samt etablere gode rutiner og tilstrekkelig informasjon til og fra de ulike nivåene
 • Sørge for teamets kjennskap med QA-system og styringsmål samt prosesser og løsninger er i samsvar med disse
 • Identifisere tillegg eller endringer til kontraktsarbeider, og påse at økonomiske og faglige konsekvenser av endring, blir avklart og fulgt opp overfor DL
 • Påse at tiltak er i samsvar med Gjennomføringsplan SHA i prosjektering, og at ytterligere tiltak blir ivaretatt dersom nye HMS- påvirkninger blir identifisert under prosjekteringen på eget team

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN!

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess! Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.

For å lykkes i denne stillingen mener vi at du bør være god på å skape relasjoner til kunder, kollegaer og samarbeidspartnere, ha en god helhetsforståelse og kunnskap om gjennomføringsprosessen av komplekse sykehusprosjekter, samt trives med å veilede og videreutvikle fagkompetansen i teamet ditt.

Det er ønskelig med følgende ferdigheter/erfaring:

 • Du har gjerne en høyere teknisk utdannelse, BSc eller MSc, ingeniørgrad o.l.
 • Du har minimum 5 års relevant erfaring, gjerne fra rådgivnings- eller entreprenørvirksomhet. Erfaring fra byggherresiden er også svært relevant.
 • Det er en fordel om du har erfaring fra komplekse sykehusprosjekter innen elkraft/Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner (ITB)
 • Du snakker og skriver flytende norsk og engelsk

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter i alle leder-roller, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

COWI AS tilbyr konkurransedyktige betingelser, og vi har meget gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi tilbyr også et åpent og godt arbeidsmiljø med et aktivt bedriftsidrettslag, hytteordninger, fokus på utvikling, m.m. Arbeidssted kan være Oslo eller Fredrikstad.

HAR DU SPØRSMÅL?

Spørsmål til stillingen kan rettes til Atle Holth (seksjonsleder Bygninger), e-post: ATHO@cowi.com - tlf: +47 99 12 92 24. Send også gjerne mail i mellomtiden, men på grunn av ferieavvikling kan vi dessverre ikke love svar før etter 8. august 2020.

Spørsmål til stillingen kan også rettes til Per-Arne Engh (Porteføljesjef Helse, Bygninger), e-post: PAE@cowi.com - tlf: +47 90 87 36 25.

Søk stilling 

Vis flere stillinger: