Administrerende direktør Ann-Elisabeth Wedø i Sykehusbygg sier at de senere vil arrangere tilsvarende orienteringsmøter skreddersydd for entreprenører og leverandører. Foto: Sonja Balci

Sykehusbygg inviterer rådgivere til orienteringsmøte

Sykehusbygg inviterer rådgivende ingeniører og arkitekter til orienteringsmøte i Oslo 2. mars. 

Her vil Sykehusbygg presentere hvilke sykehusbyggeprosjekter som kommer de nærmeste årene. De har allerede mange titalls prosjekter i gang, og flere er på beddingen. Prosjektene varierer både i størrelse og kompleksitet. Møtet skal derfor passe både for store og mellomstore firmaer.

I tillegg ønsker Sykehusbygg å utfordre bransjen til en diskusjon rundt hva som er de gode grepene for å styre store prosjekteringsoppdrag. Sykehusbyggs Dag Bøhler, prosjektdirektør for nytt sykehus i Drammen og OUS, vil innlede.

- Dette er viktig for oss å diskutere med bransjen, sier administrerende direktør Ann-Elisabeth Wedø i Sykehusbygg. Hun legger til at de senere vil arrangere tilsvarende orienteringsmøter skreddersydd for entreprenører og leverandører.

I møtet er det anledning til å be om individuelle 1:1-møter for de aktørene som ønsker det.

Sykehusbygg stiller med Ann Elisabeth Wedø (administrerende direktør), Bjørn Remen (viseadministrerende direktør), Edel Stokholm (sjef for prosjektering og bygging), Dag Bøhler (prosjektdirektør nytt sykehus i Drammen og OUS), Helle Jensen (prosjektdirektør nytt sykehus Nordmøre og Romsdal) og Christian Brødreskift (prosjektleder, Helgelandsykehuset og Hammerfest sykehus).

Arrangementet finner sted på Christiania Qvartalet Møtesenter.