Illustrasjonsfoto: Morten Rakke

Storkontrakt til Betonmast

Betonmast AS har signert avtale om bygging av 364 leiligheter, på Valle Hovin i Oslo. Byggherre er Selvaag Bolig, og kontrakten har en verdi på 613 millioner kroner (eks. mva.).

Prosjektet består av fire delvis terrasserte boligblokker med opptil 10 boligetasjer over 2 underetasjer med parkeringsanlegg. Prosjektet får en variert leilighetsmiks med boliger fra ca. 40 til ca. 100 m2.27 av de større leilighetene inneholder hybel.

- Kontrakten ble vunnet i konkurranse med flere solide boligbyggerne, heter det i en pressemelding.

- Dette er en av våre største kontrakter og vi er strålende fornøyd med nok en gang å få Selvaag Boligs tillit. Vi skal bruke all vår boligkompetanse og vårt beste entreprenørskap for å levere et strålende prosjekt, uttaler Frode Antonsen, Administrerende direktør i Betonmast Selvaagbygg.

Prosjektet gjennomføres i 3 byggetrinn. Boligsalget har gått svært bra og oppstart i tomta blir i november 2016, og ferdigstilling i mars 2020.

- Prosjektets hovedgrep har gitt en effektiv arealutnyttelse der solforhold og tilknytning til attraksjonene i nærområdet er vektlagt, samtidig som boligområdet har fått en avgrensning mot offentlig park bl.a. med en kunstig anlagt bekk som er del av fordrøyningsanlegget, heter det i meldingen.

- Vi gleder oss over å ha fått vist konkurranseevne på dette store flotte prosjektet og ikke minst å kunne bidra til et prosjekt med så gode bokvaliteter i Oslo, uttaler Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast.