1. mars overlater Ruben Jensen sjefsstolen til Karina Krane som tar over som administrerende direktør i NESO.  Foto: NESO

1. mars overlater Ruben Jensen sjefsstolen til Karina Krane som tar over som administrerende direktør i NESO.  Foto: NESO

Store endringer i NESO-administrasjonen

Fra 1. januar ble det gjennomført flere endringer i administrasjonen i organisasjonen.

Karina Krane. Foto: NESO
Karina Krane. Foto: NESO

Innkjøpssjef Lars Erik Flygel har valgt å søke nye utfordringer etter 17 år i NESO, og Torill Bentsen, tidligere salgs- og innkjøpsrådgiver blir ny innkjøpssjef. Hun har mer enn ti års fartstid i NESO.

– Vi oppretter en ny driftsavdeling som blant annet vil ha ansvar for kommunikasjon, herunder blant annet Anbudet og nettsider. Leder for denne avdelingen blir Tove Stendal, som allerede er kontorleder i NESO, skriver NESO i en melding.

I tillegg til Flygel har også advokat Fredrik Karlsen valgt å søke nye utfordringer. Hans erstatter vil være på plass 1. april.

17. januar kommer Marianne Steffensen Kielland på plass som kommunikasjonssjef. Kielland har bakgrunn fra mediebransjen og har jobbet i ulike aviser, både lokale og riksdekkende.

Fra 1. februar blir det også en ny kontormedarbeider i administrasjonen. Lill-Cathrin Walsøe har tidligere jobbet for NESOs medlemsbedrift Entre Entreprenør.

1. mars overlater som kjent også Ruben Jensen sjefsstolen til Karina Krane som tar over som administrerende direktør. Jensen går over i en stilling som spesialrådgiver.