Stikningsleder

AF Anlegg gjennomfører anleggsprosjekter innen samferdsel, infrastruktur og vannkraft, inkludert veg, bane, flyplass, tunnel, tunnelinnredning og sikring. Virksomheten omfatter også nybygg og oppgradering av olje- og gassanlegg, samt havneanlegg. Vi er en sentral aktør på de største prosjektene innen samferdsel, vannkraft, olje og gass i Norge.

Firma AF Anlegg
FylkeHele landet
Søknadsfristsnarest

Stikningsavdelingen i AF Anlegg er i utvikling, og har behov for flere dyktige, nysgjerrige medarbeidere som kan være med å videreutvikle vårt fagmiljø. Hos oss får du jobbe på tvers av tradisjonelle faginndelinger, med betydelige muligheter for faglig og personlig kompetanseutvikling. Du vil bli del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag og resultatoppnåelse.

I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg og innen nye fag- og ansvarsområder.

Arbeidsoppgaver:

Som stikningsleder vil du ha en viktig rolle i våre anleggsprosjekter. Ansvarsområdene inkluderer å sikre og utarbeide underlag for målebrev i tett samhandling med kontraktsavdelingen, og arbeid med mottak og kontroll av arbeidsgrunnlag. Videre vil du sikre bistand og tilrettelegging i forbindelse med oppmålingsarbeid og dokumentasjon, og bistå prosjektene med mengdeberegninger og massedisponering på et digitalt høyt nivå.

Kvalifikasjoner

Den vi søker må beherske rollen som både fagperson og leder i et hektisk arbeidsmiljø. Du har stor arbeidskapasitet, gode samarbeidsevner, er initiativrik og nysgjerrig, samtidig som du har et komprimossløst forhold til sikkerhet og kvalitet.

Vi ser gjerne at du har felterfaring som stikningsingeniør og har grunnleggende god kunnskap med Leicas landmålingsutstyr. Erfaring fra bruk av Bever Control og Atlas boresystemer er en fordel. Videre anser du deg selv som superbruker på Gemini terreng og du har erfaring med mengdeberegning i Gemini. En forutsetning er også at du som oss, har et kompromissløst forhold til sikkert HMS-arbeidet.

Vi har behov for både stikningsledere til Østlandsområdet, og andre som kan ukependle til prosjekter over hele landet. Vi ber deg spesifisere i din søknad hvorvidt ukependlinger aktuelt.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser, og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Gjennom ulike aksjeordninger vil du også få muligheter til gunstige avtaler for eierandeler i bedriften.

Kontaktperson:

Jon Bråten

Fagsjef Geomatikk

AF Anlegg

+47 922 24 148

Søk stilling

Vis flere stillinger: