Stikningsingeniør

Om selskapet:

Implenia er den ledende leverandøren av bygg- og anleggstjenester i Sveits med over 10.000 ansatte i Europa. I Norge har vi spisset oss med unik spesialkompetanse på komplekse infrastrukturprosjekter innen tunnel og tunnelrehabilitering, bro og betong og energi. Det gir resultater, og vi er i sterk vekst! Vi er mer enn 650 uformelle og entusiastiske fagpersoner, stolte av de utfordrende og komplekse oppgavene vi løser i fellesskap. Implenia har flere store pågående samferdselsprosjekter, og vi jobber stadig for å vinne nye, prestisjefulle kontrakter. Blant annet bygger vi sammen med vår samarbeidspartner Stangeland Maskin E03 Boknafjordtunnelen, som skal bli verdens lengste og dypeste undersjøiske tunnel. Vi vant også nylig midtre del av Boknafjordtunnelen E02 i Rogfast. I Oslo-området pågår arbeider for det som skal bli den endelige Fornebubanen, med entreprise mellom Lysaker og Fornebu (K2A) og Skøyen og Vækerø (K2D). Vi bygger også det som skal bli Norges lengste jernbanebru ved Mjøsa - Tangenvika jernbanebru KS-2 for Bane NOR.

Om Geodesiavdelingen:

Som stikningsingeniør vil du komme inn i et sterkt fagmiljø med solid kompetanse og lang erfaring. Avdelingen består av 34 ansatte som er plassert ute på prosjekt og blir ledet av vår stikningssjef. I alle våre prosjekter har vi et team med stikningsleder og flere stikningsingeniører. I geodesiavdelingen har vi spesialister på tunnel, vann og frostsikring, konstruksjon, fastmerker og mengdeberegning. Slik sikrer vi høy kvalitet i stikningsarbeidet og gode muligheter for faglig utvikling internt. Implenia er opptatt av å bygge solide fagmiljø, og som en del av dette jobber avdelingen tett med andre faggrupper, som sørger for god kommunikasjon mellom ulike fagdisipliner i utførelse av prosjekter.

FirmaImplenia Norge
FylkeAkershus, Oslo
StedLysaker
Søknadsfrist18.08.2024

Ønsker du å jobbe i et stort fagmiljø som stikningsingeniør på et av våre komplekse prosjekter?

Vi er over 600 engasjerte kollegaer som hver dag utfører samfunnsnyttige infrastrukturprosjekter. Akkurat nå står vi overfor en stor og utfordrende oppgave: Vi skal levere bærekraftig infrastruktur som gir samfunnet enklere, tryggere og mer effektiv reisevei.

Vi tar utfordringen, gjør du?

Som stikningsingeniør vil du være en sentral fagkontakt for prosjektledelse og du vil følge opp stikningsarbeid gjeldende for prosjektet og teamet du jobber i. Du vil bli en del av et stort fagmiljø og få gode muligheter til både faglig og personlig utvikling. Stillingen innebærer tett samarbeid med andre fagdisipliner for å sikre smidig gjennomføring og erfaringsutveksling. Dette er drømmejobben for deg som liker utfordringer, ønsker å jobbe på en innovativ arbeidsplass og bidra i prestisjetunge prosjekter. Hos oss får du gode muligheter til å påvirke og gjøre en forskjell! I Implenia satser vi på talentene, og vi er kjent for et inkluderende arbeidsmiljø hvor vi tror på at våre ulikheter gjør oss sterkere. Hos Implenia verdsetter vi mangfold. Vår rekrutteringsprosess er derfor rettet mot å fremme likeverd og inkludering. Du vil få gode utviklingsmuligheter, og bli en del av et faglig sterkt team.

Som stikningsingeniør hos oss, vil du få ansvaret for:

  • Utsetting, innmåling og kontroll av det som bygges
  • Geometriske kontroller og kvalitetssikring av eget arbeid

Øvrige oppgaver kan være:

  • Innmåling av terreng, objekter og bearbeiding av innmålingene
  • Som-bygget dokumentasjon
  • Kartlegge og dokumentere ved hjelp av droner, skanning og sonar.
  • Jobbe tett med fagarbeidere, driftsledere, stikningsleder og leder for BIM
  • Forberede stikningsdata, og sikre at det brukes oppdatert grunnlagsdata
  • Gjøre deg kjent med prosjektets kontrakt og beskrivelse
  • Bistå med avregning og dokumentasjon

Til denne stillingen ser vi etter deg som har utdannelse som ingeniør, fortrinnsvis relevant utdanning innen geomatikk eller landmåling. Du har gjerne erfaring fra stikningsarbeid innen anleggsbransjen, men engasjement og interesse kan kompensere for mindre eller ingen erfaring. Erfaring med instrument fra Leica og Trimble og programmet Gemini Terreng er en fordel.

Som person er du strukturert og løsningsorientert, trives med å jobbe i team og utviser spesielt gode samarbeidsevner. Som stikningsingeniør er det et krav at du har førerkort klasse B, og at du kommuniserer godt muntlig og skriftlig på både norsk og engelsk.

Pendling må påregnes.

Passer du beskrivelsen? Da håper vi å høre fra deg!

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen

Terje Gilde, Stikningssjef

Tlf: +47 906 65 128

Email: terje.gilde@implenia.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: