Stig Tuft starter i Barlindhaug Eiendom. Foto: Barlindhaug Eiendom
Stig Tuft starter i Barlindhaug Eiendom. Foto: Barlindhaug Eiendom

Stig Tuft ny regionssjef for Barlindhaug Eiendom

Stig Tuft er ansatt som ny regionssjef Øst for Barlindhaug Eiendom med kontor på Lillestrøm.

– Tuft kommer fra Bonava Norge, hvor han har jobbet som direktør for investering og forretningsutvikling, skriver selskapet i en pressemelding.

Barlindhaug Eiendom bygger om lag 300 boliger i året. De har hovedkontor i Tromsø og kontorer i Trondheim, Lillestrøm og i Bergen.

Administrerende direktør i Barlindhaug Eiendom, Trond Petter Robertsen, sier han er meget tilfreds med å få med Stig Tuft på laget.

– Stig sitter på verdifull kompetanse innen finans og økonomi og han har lang erfaring med eiendomsutvikling og akkvisisjon. Vi vil etter hvert ansatte flere på Lillestrøm for følge opp videre satsing i en stor region, med Stig i spissen, sier Robertsen i meldingen.

– Barlindhaug Eiendom er et selskap med lang erfaring innen eiendomsutvikling som har gode resultater og vise til. Muligheten til å være med å utvikle Barlindhaug Eiendom videre sammen med resten av de ansatte er noe jeg ser frem til. Selskapet har forstått viktigheten av å bygge solide partnerskap og relasjoner i bransjen, at samarbeid, tillit og gjensidig respekt er nøkkelfaktorer for å oppnå suksess i enhver eiendomsutviklingsprosess, sier Tuft i en kommentar.

Tuft startet i stillingen 1. august.