<p>Daglig leder i Stavdal AS Erik Nerbøvik Stensby. Hovedkontoret til det nye selskapet vil ligge på Furuset i Oslo. Foto: Stavdal</p>Loxams ansatte i Bergen har nå blitt en del av det nye Stavdal-selskapet. Foto: StavdalDe ansatte ved Loxam i Trondheim er nå en del av Stavdal AS som skal satse tungt både i Oslo, Bergen og Trondheim. Foto: Stavdal

Stavdal og Loxam har slått seg sammen

Utleieselskapene Stavdal AS og Loxam AS har slått seg sammen, og nå skal det nye selskapet satse videre i Oslo, Bergen og Trondheim. 

De to bedriftene ble fusjonert med virkning fra 1. mai, og navnet på det nye selskapet blir Stavdal AS.

Dermed blir Loxams avdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen slått sammen med Stavdals avdeling på Furuset i Oslo. De to Oslo-avdelingene til Stavdal og Loxam vil bli samlokalisert på Furuset der også hovedkontoret for det nye selskapet vil ligge.

– Målet med sammenslåingen er å etablere et sterkt selskap som skal angripe de lokale markedene i byer som Oslo, Bergen og Trondheim, forklarer daglig leder i Stavdal AS, Erik Nerbøvik Stensby i en pressemelding. Han blir nå leder for de sammenslåtte selskapet som vil få totalt 30 ansatte.

Det nye selskapet skal bli en liftspesialist innen markedet for små- og mellomstore bedrifter. 

– I tillegg så leier vi også ut utstyr til større landsdekkende bedrifter og mer omfattende prosjekter samt til privatpersoner som bare skal male huset eller bygge terrasse. Vi har både spesiallifter og stillaser, men samtidig tilbyr vi også et bredt utvalg av annet utstyr, sier Stensby, som er opptatt av å tilby kundene et høyt servicenivå.

Styreformann i Stavdal AS, Øyvind Emblem, har store forhåpninger til sammenslåingen.

– Det er gledelig at vi nå får satt sammen et nytt, frittstående, fleksibelt og profesjonelt drevet selskap innen utleiebransjen. Jeg er imponert over kompetansen i de to bedriftene, og sammen vil de utgjøre et veldig slagkraftig selskap. Vi skal fortsette å bygge Stavdal som en sterk merkevare innen utleiebransjen, sier Emblem.