Startskuddet - JMs studentprogram

JM konsernet er en av Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligområder. Virksomheten fokuserer på nyproduksjon av boliger med attraktiv beliggenhet i ekspansive storbyområder og universitetsbyer i Norge, Sverige og Finland. I tillegg til utvikling av boliger i egenregi, har JM i Sverige en betydelig entreprenørvirksomhet for eksterne oppdragsgivere. Konsernet omsetter for 16 milliarder svenske kroner og har ca 2600 medarbeidere.

Virksomheten i Norge drives gjennom JM Norge AS, som er en av Norges største boligutviklere. JM Norge har for fjerde gang på fem år markedets mest fornøyde boligkunder iflg Prognosesenterets årlige kundemålinger.

Firma JM Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist23.02.2020

I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn.

Sommeren 2020 starter vi i JM Norge et nytt studentprogram – Startskuddet. I JM Sverige skal de i gang med det fjerde året. Startskuddet er et toårig studentprogram der vi henvender oss til deg som høsten 2020 har to år igjen av dine studier til å bli høyskoleingeniør.

Om Startskuddet

Programmet gir deg en verdifull introduksjon til byggebransjen og nyproduksjon av boliger. Den praktiske erfaringen du vil få i løpet av programmet kombinert med at du får mulighet til å knytte verdifulle kontakter, gir deg muligheten til å starte byggingen av din egen karriere allerede som student.

Startskuddet innledes med en felles samling, der du møter de andre deltakerne fra både Sverige og Norge. Så får du en betalt sommerjobb i produksjon på en av våre byggeplasser. I løpet av det første året arrangeres ytterligere to samlinger lokalt. I år to har du nok en gang sommerjobb ute i produksjonen og deltar på samlinger. I tillegg får du mulighet til å skrive din avsluttende hovedoppgave sammen med oss i JM.

Samlingene som inngår i Startskuddet arrangeres av oss i JM og målet er at du som deltaker skal få et innblikk i JM og vår virksomhet. Du kommer blant annet til å lære mer om strukturert produksjon, logistikk og lederskap.

Vi søker deltakere i Oslo, Stockholm, Gøteborg, Malmø, Vesterås og til vårt datterselskap JM Entreprenad i Stockholm.

Din profil

Du studerer til høyskoleingeniør med studiespesialisering innenfor bygg, og høsten 2020 har du to år igjen av dine studier. Du ser for deg en framtid innen samfunnsutvikling og tror at en jobb innen produksjon er noe for deg.

Du er en engasjert, positiv og ansvarsfull person som har både evnen og viljen til å lære og utvikle deg. Du er nysgjerrig og liker oppgaver der du får mulighet til å arbeide både høyt og lavt. For å trives i JM er det viktig at du er en lagspiller, men også at du kan se deg selv i en ledende rolle i din framtidige yrkeskarriere. Er du dessuten enig med oss om at en positiv holdning i hverdagen gir arbeidsglede, både for deg selv og andre, kommer du til å trives hos oss.

For oss er det en selvfølgelighet at du deler våre kjerneverdier; kvalitet, pålitelighet, langsiktighet, engasjement, lydhørhet og stilfølelse.

Vi tilbyr

Vi vil gi deg forutsetninger for at du kan være stolt av din karriere og det gjør vi ved å tenke langsiktig i alt vi gjør. Husene, bydelene og bomiljøene vi skaper sammen skal bestå i minst 100 år og derfor er holdbarhet vårt ansvar og vår ambisjon. Vi har løftet inn FNs globale mål for holdbar utvikling i vår virksomhet, som innebærer ulike tiltak som for eksempel at JMs klimapåvirkende utslipp innen år 2030 skal være så å si null og at 20% av våre håndverkere skal være kvinner.

Søknad

Søknadsfrist er 23. februar. Søk ved å legge ved CV, personlig brev og en sammenstilling av gjennomførte kurs.

Har du spørsmål om programmet og rekrutteringsprosessen er du velkommen til å kontakte HR-sjef Anine Ruud Olsen, mail anine.olsen@jm.no

Velkommen til å skrive din historie med oss!

Søk her

Vis flere stillinger: