Sommerjobb for ingeniør- og økonomistudenter 2015

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 9,8 mrd. og 2700 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

FirmaAF Gruppen
FylkeHele landet
Søknadsfristløpende

AF Gruppen er et ledende entreprenør- og industrikonsern. Vi løser komplekse utfordringer innenfor alle områder av ingeniørfaget. Vi bygger og rehabiliterer bolig- og næringsbygg, veier, tuneller og landanlegg. Vi river og gjenvinner bygg, anlegg og utrangerte oljeinstallasjoner. Vi finner smarte energiløsninger. Vi leverer en rekke tjenester innen offshore.

Våre 3000 ansatte er svært forskjellige, men har alle én ting felles: De er nysgjerrige. De elsker gode løsninger og vanskelige utfordringer. I AF Gruppen dyrker vi nysgjerrigheten. For vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar.

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i AF Gruppen? En sommerjobb på et av våre prosjekter vil gi deg muligheten til å bli bedre kjent med oss - og oss muligheten til å bli bedre kjent med deg. De fleste av våre ansatte rekrutteres gjennom vårt sommerjobb-program.

Spennende arbeidsoppgaver:

Kontraktsarbeid

Oppfølging av UE'er

HMS/KS

Mengdeberegning

Kalkulasjon

Driftsplanlegging

Controlling

Interessert - registrer din CV og angi i søknaden hvor du ønsker å jobbe! Du vil høre nærmere fra oss. Søk her!

Kontaktinfo

Sif Løvdal

mob: +47 45786585


Vis flere stillinger: