Sommerjobb 2015 - Veg og Trafikk

FirmaNorconsult
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist10.11.2014

Seksjon for Veg og Trafikk i Bergen har behov for flere sivilingeniører og ingeniører. Som en del av vårt rekrutteringsarbeid tilbyr vi praksisplasser sommeren 2015.

Norconsult i Bergen er et tverrfaglig sammensatt miljø med 160 tilsette. Veg- og Trafikkseksjonen består av 16 medarbeidere med variert og høy kompetanse innen aktuelle fagområder. Gruppens sammensetning er jevnt fordelt i alder og kjønn, og består både av yngre dyktige fagpersoner og fagpersoner med lang og bred erfaring.

Vi søker nå studenter innen veg, bane og trafikk og tilbyr:

En sommerjobb/praksisplass hvor du vil få delta aktivt i prosjektarbeid innen planlegging og prosjektering av veg, gate, bane, trafikk og transport. Vårt tverrfaglige miljø vil være en meget spennende læringsarena innen rådgivende ingeniørvirksomhet.

  • Ønskede kvalifikasjoner

  • Gode evner og interesse innen veg, bane og transport
  • Utadvendt og omgjengelig og som liker å arbeide i team
  • Noe erfaring med verktøy innen DAK/BIM

Innsendelse av søknad

Vi vil primært prioritere kandidater som har gjennomført 3. og 4. årskull i masterstudiet samt kandidater som har fullført ingeniørhøgskole og planlegger å gå videre med masterstudier.

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider www.norconsult.no. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Send søknad

Kontaktperson:

Trude Rosendahl

Seksjonsleder

tlf.: 454 04 509

Send e-post

Vis flere stillinger: