Kayleigh Elizabeth Smith

Smith ny bærekraftsleder i Erichsen & Horgen

Kayleigh Elizabeth Smith har blitt bærekraftsleder i Erichsen & Horgen.

– Våre rådgivere har et brennende engasjement for bærekraft. Kayleigh skal samle engasjementet både internt i forhold til å integrere bærekraft som en del av forretningsstrategien, samt eksternt ved å spre det ut i prosjektene, slik at kundene drar nytte av det. Hun vil sikre og bidra til at vi setter det på agendaen fra dag en og tenker mer helhetlig fra start til mål i prosjekter. Slik vil våre rådgivere være med å definere fremtidens bærekraftige bygg, sier Monica Havskjold, avdelingsleder i Erichsen & Horgen i en pressemelding.

Smith har jobbet med bærekraft i byggebransjen i over ti år. Hun kommer fra stillingen som bærekraftsjef i Sweco og har tidligere jobbet i AF Gruppen.

– Her jobber det utrolig dyktige og engasjerte rådgivere. De har allerede gode rutiner og verktøy på plass for sikre at bærekraft står sentralt i deres prosjekter. Nå blir det min jobb å nøste alt sammen og sikre at arbeidet blir en integrert del av forretningsmodellen. Dette er mer enn en Power Point-presentasjon og en-veis kommunikasjon. Alle skal kjenne et eierskap til arbeidet. Mitt mål er å få alle med på laget og dermed hente det beste ut av alle, sier Smith i meldingen.