Brage Hansen (t.v.) og Steen Sunesen til høyre. Foto: buildingSMART
Brage Hansen (t.v.) og Steen Sunesen til høyre. Foto: buildingSMART

Slutter som administrerende direktør for buildingSMART

Alexander Brage Hansen slutter som administrerende direktør i buildingSMART Norge.

– Etter å ha ledet organisasjonen gjennom snart fire år søker Hansen nye utfordringer, skriver selskapet i en pressemelding.

– Hansen går av som administrerende direktør 30. september etter å ha ledet organisasjonen trygt gjennom koronakrisen og styrket medlemsorganisasjonen, heter det videre i meldingen.

– Næringen er i konstant endring med krav til grønn omstilling og digitalisering. Pandemien har også endret på hvordan vi samarbeider i næringen. Det har vært spennende å lede buildingSMART Norge gjennom endringsprosessen. Foreningen står nå sterkere enn noen gang og er rigget for vekst. Jeg tror dette er et godt tidspunkt å få inn en ny leder som kan ta buildingSMART Norge til neste nivå, uttaler Hansen.

– Styret ønsker på foreningens vegne å takke Hansen for hans solide innsats og for samarbeidet. Siste store leveranse fra Hansen sin side er som vertskap for den internasjonale Summit som denne høst avholdes i Lillestrøm 18. til 21. september. Her møtes rundt 500 deltakere fra hele verden for å lære om og jobbe med videreutvikling av løsninger for digitalisering av byggenæringen, uttaler styret i meldingen.

Fra 1. oktober tiltrer Steen Sunesen som konstituert direktør mens prosessen for å finne foreningens neste leder pågår. Sunesen har tidligere ledet buildingSMART Norge. Sunesen jobber i dag i Statsbygg og er i en periode utleid til buildingSMART Norge.

– Hansen og Sunesen vil samarbeide for å gjøre lederskiftet mest mulig sømløst, skriver selskapet.