Nyoppusset gjesterom hos Radisson Blu Hotel i Tromsø.Hotellrommene hos Radisson Blu Hotel Tromsø er nyoppusset.Designelementer hos Radisson Blu Hotel i Tromsø.God utsikt fra hotellets treningsrom.Utsikten fra et av gjesterommene hos Radisson Blu Hotel i Tromsø.Radisson Blu Hotel i Tromsø er nyoppusset.Yonas Pizzeria hos Radisson Blu Hotel i Tromsø.

Slik er nyoppussede Radisson Blu i Tromsø

Hos Radisson Blu i Tromsø har sommeren blitt brukt til å renovere alle 269 gjesterom.

Det skriver Radisson Hotel Group i en pressemelding tirsdag.

Fra før av er møte- og konferanselokalene, resepsjonen og fasaden nyoppusset.

– Resultatet har blitt så fint. Nå er vi klare til å gi både lokale og internasjonale gjester de beste hotellopplevelsene i Tromsø, sier hotelldirektør Aart Niemans hos Radisson Blu Hotel i Tromsø.

Sommermånedene har gått med til å pusse opp alle 269 gjesterom. Resultatet er lyse og innbydende rom, i nordisk design, heter det i pressemeldingen.

– Vi har jo den vakreste utsikten. Den vil vi at våre gjester skal kunne nyte fra rommene sine. Med store vinduer og uslåelig utsikt over byen og den fantastiske naturen, samt myke sittegrupper og sofaer kan gjestene få oppleve det aller beste av byen - rett fra sitt eget rom, forklarer hotelldirektøren.

Nylig renoverte også hotellet hele møte- og konferanseavdelingen, og valgte miljøvennlige løsninger, heter det i meldingen.

Radisson Blu Hotel i Tromsø sikret seg, ifølge pressemeldingen, en energisparing på 25 prosent da de pusset opp møte- og konferanseavdelingen. Av energisparende tiltak slås blant annet lyset automatisk av når møterommene ikke brukes. 400 vinduer i hotellet er skiftet ut til trelags, lydtette vinduer og flertallet av de mer enn 10.000 lyspærene er byttet ut med LED-pærer.